[Vizitatori de Romania] Joaquin Bonilla (Wunderman), de 16 ani pe la noi: "Prima mea impresie a fost… uau*, e prea mult gri!"

[Vizitatori de Romania] Joaquin Bonilla (Wunderman), de 16 ani pe la noi: "Prima mea impresie a fost… uau*, e prea mult gri!"

Lui Joaquin Bonilla (Executive Creative Director si Managing Partner, Wunderman) ii mergea bine in Mexic, in 2002, cand si-a dat seama ca e timpul pentru o mare schimbare. Si aceasta a fost Romania. A zis ca incearca macar 4 luni. Si uite ca au trecut anii. Desi la inceput i se parea totul gri si ii lipseau culorile de acasa, treptat s-a obisnuit cu tara de imprumut, a inceput sa o descopere, sa isi schimbe obiceiurile. Ce a invatat pana acum aici:

Ca romanii seamana cu mexicanii in multe privinte, dar cu un twist.
Ce inseamna expresia "sa moara si capra vecinului".
Ca te poate trage curentul.
Ca iarna chiar ninge.
Sa iti ignori vecinii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related