Ex-Moebius cu drag de electro: Andrei Țîrcă, despre Saluna

Ex-Moebius cu drag de electro: Andrei Țîrcă, despre Saluna

Vreo doi ani a toboșărit cu băieții de la Moebius. Asta ar fi dovada că e om ambițios, având în vedere că zdrăngănise mai mult la chitară înainte să dea peste tobe. Și zdrăngănise așa cum se-ntâmplă-n tinerețe - pentru alungarea plictiselii. Dar, după niște timp, concerte și piese lansate, și-a dat seama cât de importantă e muzica in ceea ce-l privește.

Câteva neînțelegeri au destrămat trupa, însă Andrei Țîrcă avea un back-up plan la care tot lucra de ceva timp: producția de muzică electronică. O melodie de la Mount Kimbie i-a plăcut atât de mult încât l-a motivat să-și instaleze un program de editare. Și a pornit în recunoaștere. După plecarea din Moebius, Andrei termină prima lui melodie - Kindness - și-și găsește numele de scenă (Saluna), cu care pleaca la drum lung și productiv: 3 single-uri și 2 videoclipuri cu regie și postproducție serioase. DIUD (Andrei Gheorghe) face parte din lista de colaboratori Saluna; căci, în procesul de promo, diferiți prieteni îl ajută pe Andrei cu foto, video, feedback, zi de zi.  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related