HMD Global lansează #Unitefor #Love. Campania digitală locală creată de HMD Global vorbește despre drumul către pasiune și emoțiile care insoțesc acest parcurs

HMD Global lansează #Unitefor #Love. Campania digitală locală creată de HMD Global vorbește despre drumul către pasiune și emoțiile care insoțesc acest parcurs

HMD Global, “The Home of Nokia Phones”, lanseaza campania de comunicare #Unitefor #Love, prima campanie digitala de brand initiata la nivel local. Obiectivul campaniei este acela de a aduce in atentia consumatorilor faptul ca unul dintre cele mai iubite brand-uri de telefonie mobila a revenit pe piata cu o gama extinsa de telefoane smart, care au sistem de operare Android pur, asa cum este dezvoltat de catre Google.

Sistemul de operare Android pur ofera consumatorilor Nokia libertatea de a avea o experienta simplificata, adaptata nevoilor lor, avand o interfata curata si rapida, fara ca telefoanele sa aiba aplicatii preinstalate sau sa fie incarcate bloatware. Astfel, autonomia bateriei creste si performantele generale ale telefonului sunt mult imbunatatite. In plus, gama de smartphones Nokia are un design atragator, cu modele performante si rezistente.

Campania de comunicare #Unitefor #Love aduce impreuna oameni din domenii diferite – muzica, teatru, literatura, handbal, gastronomie, skateboarding – debutanti impreuna cu oameni consacrati, recunoscuti ca fiind curajosi in ciuda temerilor, indrazneti in confruntarea cu obstacolele, increzatori in pasiunea lor si loiali lor insisi in detrimentul piedicilor. 

 

 

Asa cum subliniaza Tomislav Himbele, Head of Marketing CEE:

“Ne dorim sa transmitem un mesaj simplu publicului: trebuie sa avem incredere unii in ceilalti, pentru ca fiecare dintre noi este o inepuizabila sursa de inspiratie, motivatie si continua invatare. Suntem impreuna pe acelasi drum, in care punem pe primul loc implinirea visurilor si dragostea pentru preocuparile noastre.”

 

Campania este dezvoltata de HMD Global impreuna cu Romanian Artists Agency (RAA) si se desfasoara online, fiind compusa din 7 clipuri de promovare, care vor fi postate pe pagina de Facebook Nokia Mobile.

Alatura-te comunitatii Nokia si lasa-te inspirat de povestile #Unitefor #Love. Urmareste pagina de Facebook si poti castiga doua smartphones Nokia 8 pentru tine si persoana care iti da incredere ca poti reusi in tot ceea ce iti propui.

 

Cu sediul in Espoo, Finlanda, HMD Global Oy este noua casa care gazduieste telefoanele si tabletele Nokia. HMD proiecteaza si vinde telefoane smart si clasice, avand o gama larga cu preturi potrivite pentru nevoile fiecarui consumator. Dedicata inovarii si calitatii, HMD Global Oy detine licenta exclusiva a marcii Nokia pentru telefoane si tablete. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related