Când nu există libertatea presei, jurnaliștii trec la muzică

Când nu există libertatea presei, jurnaliștii trec la muzică

Vorbeam acum ceva vreme despre ideea primarului general al capitalei de a nu lăsa internetul așa, la voia nimănui. Tot atunci, oamenii îi dădeau exemple de țări în care internetul nu este lăsat liber, iar oamenii ajung la închisoare pe acest principiu (jurnaliști mai ales): Turcia, China, Coreea de Nord, Rusia. Pentru a marca World Day Against Cyber Censorship (care a fost pe 12 martie), Reporteri fără frontiere Germania și DDB Germania au lansat un playlist care luptă cu cenzura. Ei au găsit o cale de a face publice materiale de presă interzise, transformând jurnaliștii în muzicieni. 10 articole cenzurate au devenit astfel cântece necenzurate și au fost uploadate pe site-uri de streaming care pot fi accesate, acolo unde libertatea presei nu poate fi exercitată.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related