[Tricou de designer] Andreea Toma si babutele ei contemporane

[Tricou de designer] Andreea Toma si babutele ei contemporane

Andreea Toma se prezinta ca fiind o tanara deloc intimidata de proiectele de creatie. A facut-o si acum, cu competitia Tricoul tau de designer. Imprimat cu EPSON, inscriind o serie de designuri ce surprind in ipostaze ciudat de moderne babute cu batic. Adica: o babuta se uita pe Facebook si bea un cocktail, alta isi cauta dragostea pe Tinder iar un grup de trei isi face un selfie gesticuland semnele peace si rock-on. Componenta funny? Este. Ilustratii craftuite? Da. Inseamna ca si de data asta avem trei propuneri de tricou pe brief care merita votul tau. Dar vezi ca mai sunt si altele, ai putea sa arunci o privire. Pana diseara la 23.59. 

Despre Andreea

Sunt o tanara care se aventureaza in lumea artei, proaspat absolventa a Facultatii de Arte Bucuresti, Sectia Pictura. Am mai multe participari la evenimente si festivaluri, expozitii de grup si personale, plus o galerie - Celula de Arta - ce o administrez impreuna cu 2 prieteni. In viata de zi cu zi sunt web designer pentru o firma si artist in atelierul meu.

 

Decizia de a inscrie

Imi plac provocarile care imi starnesc creativiatea, iar competitia de creatie EPSON a cazut la fix. Aceasta este prima participare la o competitie de pe TheCreator si sper ca nu ultima.

Mi-a placut descrierea briefulului mai ales ca si eu am dimineti in care am nevoie de ceva sa ma inveseleasca ca sa pot fi sociabila. Am trecut prin mai multe idei, schite, am complicat, am simplificat si am ajuns la proiectul mult iubit cu babute #ContemporaryLifeStyle.

 

Ideile

Pe mine chiar ma bine dispun si sunt sigura ca trezec reactii. Proiectul #ContemporaryLifeStyle cuprinde mai multe babute ce infatiseaza viciile, stilul si modul de viata contemporan. Noi le vedem utilitatea zilnic si nu putem trai fara ele dar totusi au fost generatii in spate care nu au avut problemele si nici solutiile noastre. Batranii si batranele sunt surprinsi in ipostaze diferite, unele fiind chiar imposibile in viata reala.

Babuta care sta pe Facebook si asculta muzica in timp ce bea un cocktail este o postura neobisnuita pentru generatia ei dar ceva natural pentru noi. Surprinde ideea de relaxare si contrastul dintre generatii.

Babuta de pe Tinder, surprinde metoda actuala de rezolvare a problemelor sentimentale, cea ce pentru generatiile trecute nu a reprezentat o problema.

Cele trei babute cuprind ideea de unitate intre 3 stiluri de viata diferite. O rockerita, o hipsterita si iubitoate a muzici traditionale balcanice sunt unite de un selfie.

 

Tricoul in viata ta

Circul mult cu bicicleta si prefer tricoul de cele mai multe ori mai ales ca e foarte comod si usor de asortat. Am un tricou realizat de mine care ma reprezinta.

M-am gandit si inca ma gandesc ca ar fi o idee buna sa-mi fac propriul brand de tricouri. Cred ca ar fi cea mai buna metoda ca ideile si conceptele mele bune sa ajunga la cat mai multa lume facand in acelasi timp oamenii fericiti. Ma motiveaza atunci cand nu gasesc niciun model pe gustul meu si de multe ori aleg sa il personalizez singura, si cred ca nu sunt singura care are problema asta. 

 

Catre public si juriu

Cred ca cel mai important la un tricou este sa te reprezinte, sa iti dea un gram de entuziasm indiferent de starea ta. Daca babutele contemporane au ceva din tine clar trebuie sa le votezi.

In lucrarile cu babute am mizat pe umorul romanesc, pe ironia subtila si pe traditionalismul ce face parte din viata noastra. Evoluam rapid fara sa mai facem distinctia dintre lucrurile folositoare si cele daunatoare, nu mai avem timp sa reflectam, suntem inconjurati de solutii la orice problema intampinata, o doza de umor in tot amalgamul vietii nu strica mai ales daca e la indemana noastra.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related