[Politicienii virtuali] Ema Prisca: Presedintele ar fi putut umple un gol mare al societatii. Nu a facut-o si pare putin interesat in a o face

[Politicienii virtuali] Ema Prisca: Presedintele ar fi putut umple un gol mare al societatii. Nu a facut-o si pare putin interesat in a o face

Ema Prisca este Director de Creatie independent si locuieste in Barcelona. Inainte de a pleca din tara, a fost Executive Creative Director la Geometry si Grafitti BBDO. Deci vorbim cu un om de comunicare care (sic) stie la ce sa se uite in discursul unui politician. 

Exprimarea in social media a politicienilor ne ofera o mica particica de studiat. Stim ca in social media nu scriu ei, ca nu-s gandurile lor. Maxim, decid subiectele, dar textele le scriu oameni platiti a caror meserie e de a scrie. 

Despre Iohannis crede ar fi putut fi un educator, dar ca esueaza, pentru ca, probabil, nici nu incearca sa fie. Dragnea e dincolo de orice post-truth. Firea e nasa si matusa, vaduva si sef de santier, un bundle de arhetipuri, mereu dichisit si, intamplator, extrem de bogat. Iar despre Tariceanu, parerea unanima pana acum este cea pe care ne-o ofera si Ema:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

SectiuneRelated