[Tricou de designer] Maria Vizireanu ne-a desenat o regina a ciupercutelor

[Tricou de designer] Maria Vizireanu ne-a desenat o regina a ciupercutelor

Ca sa vezi, Maria Vizireanu e prietena cu Maria Diaconu, si amandoua s-au sincronizat cu participarea in competitia Tricoul tau de designer. Imprimat cu EPSON. La fel si cu studiile in Pictura la Arte in Galati si cu cele de Banda Desenata in Cluj. Pana nu demult, cele doua au fost colege in cadrul unei colaborari cu T-shirt Factory, un brand din Hong Kong. Pentru brieful nostru, Maria a venit cu o propunere gandita si desenata exact pe gustul ei: un portret cu elemente naturale care, imprimat pe un tricou, ar insenina ziua oricui. Poate si pe a ta? Ia, vezi ce design a inscris Maria, citeste-i povestea si poate ti se face pofta de votat si alte lucrari misto. #nopressure, dar numai pana maine seara ai timp.

 

Despre Maria

Sunt studenta la master in cadrul Universitatii de Arta si Design, din Cluj-Napoca, fac parte din Sectia de Banda Desenata si Desen Animat. Inainte de aceste studii de master am absolvit Facultatea de Arte Plastice, Universitatea Dunarea de jos din Galati, specializare Pictura. Luand in calcul aceste lucruri m-am decis sa-mi urmez visul si sa fac ceea ce imi place cel mai mult, si anume sa desenez si sa creez diferite lucruri care au legatura cu grafica si cu frumosul.

In prezent, pe langa studentie, realizez illustratii pentru diferite companii si persoane fizice care se ocupa cu industria textila, dar cel mai mult pe viitor imi doresc sa fac parte din domeniul animatiei. Intamplator am gasit acest concurs si mi-a atras atentia, urmaream TheCreator pe platformele de socializare si am decis sa ma inscriu cu o lucrare.

 

Ideea din spatele lucrarii

Tema abordata de mine in urma citirii briefului a venit gandindu-ma la ce as purta eu in zilele mai putin insorite, lucruri care sa ma inspire si sa ma binedispuna, ceva colorat, aerisit si vioi. Am combinat ce imi place cel mai mult sa fac, si anume portrete cu elemente naturale, florale, viu colorate si un pic de fantezie, pentru ca ne place sa visam cu lucruri care nu exista, dar care ne bucura si ne inseniseaza zilele.

Ideea portretului cu flori si creaturi, m-a dus cu gandul la natura in general si cum ar trebui privita si ocrotita ea, eu ador sa ma plimb si sa visez cu ochii deschisi spre natura, iubesc frumusestea unui copac si pasarelele care zboara in stoluri de parca ar dansa in grupuri una cate una.

 

Tricoul in viata ta

Pentru mine tricoul este un obiect vestimentar pe care il port zilnic, imi plac tinutele casual si tricoul are un rol important in aceasta combinatie. Aceasta este o creatie proprie, pe care o port cu drag.

Lucrez in acest domeniu de aproximativ 3 ani si imi place foarte mult, am realizat ca ma pot intretine din acest job fara prea multe sacrificii si o fac din placere.

 

Catre juriu si public

Un lucru important pe care juriul si publicul ar trebui sa-l aiba in vedere este faptul ca designul e realizat special pentru a atrage atentia privitorilor si pentru a-i face sa-si doreasca sa-l poarte. Deoarece este viu colorat si transmite anumite lucruri de care ne lovim in fiecare zi si de care suntem inconjurati tot timpul: natura. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune



Branded


Related