Calif da un reset outdoor chiar pe Camil Ressu colt cu Mihai Bravu. Your move, Dristor

Calif da un reset outdoor chiar pe Camil Ressu colt cu Mihai Bravu. Your move, Dristor

Ca si cand republicanii ar incerca sa cucereasca Illinoisul.
Ca si cand Musk ar face el o retea sociala mai buna.
Ca si cand dolarul ar face un pic legea pe Westminster Abbey.
Ca si cand Nicusor Dan s-ar visa presedinte in partidul lui Ciolos.

Despre genul asta de tupeu vorbim aici. Daca ati trecut zilele astea prin zona Dristor si ati privit cerul inainte sa va luati una mica cu de toate, poate ati observat OOH-ul agatat de Calif in intersectie. Cateva zeci de familii vor fi, pentru o vreme, lipsite de lumina naturala, dar este pentru o cauza nobila: vita, puiul, berbecutul. Mancarea scuza mijloacele. 

Resetul dat de calif breslei este aici si se vede cel mai bine din parcarea McDonalds. Problema este ca trebuie sa te duci la Auchan Titan ca sa-l experimentezi, ceea ce mai ia un pic din entuziasmul consumatorului. Meh, merge si asa.

 

Postarea celor de la calif a starnit numaidecat zarva specifica ideilor mari. ”Concurenta neloiala, coa*e”, au spus unii. ”Foarte buna executia”, au contracarat industriasii creativi. ”Ce-as manca unu d-ala, fmm”, a completat doct factiunea mai pofticioasa a IQads-ului. 

La ora la care cititi aceste randuri, postarea a ajuns la peste 60 de mii de oameni si a fost comentata, aiurea sau pe subiect, de alte cateva sute de suflete infometate.

Your move, Dristor. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related