[De ce sa ramai in Romania] Catalin Rusu: "In general, as pleca sau as ramane pentru oameni, nu pentru locuri. Locurile le vezi si in vacanta"

[De ce sa ramai in Romania] Catalin Rusu: "In general, as pleca sau as ramane pentru oameni, nu pentru locuri. Locurile le vezi si in vacanta"

Catalin Rusu, Chief Creative Partner & CEO Rusu+Bortun, nu s-a gandit sa plece din Romania pana sa il intrebam noi. A pornit prima firma la 24 de ani si si-a dorit mai mult ca ceea ce construieste sa circule pe afara, nu el. Plus ca industria din Romania si-a trait ciclul adolescentin si acum e loc de viziune. Cum supravietuieste Catalin aici:

1. Face sport

2. De 10 luni nu mai consuma politica si fotbal

3. Nu mai este ipocrit sa caute perfectiunea

4. Nu se simte responsabil fata de societate daca ar alege sa plece, ca sa-si nuanteze ideea de fericire

 

Vorbesc engleza cu accent rusesc si nu scriu tocmai corect. Apoi faza cu antreprenoriatul. Am avut prima firma in 2005, iar cand am inceput Rusu+Bortun Brand Growers in 2008 aveam 27 de ani. Mi-am dorit ca ceea ce construiec sa circule pe afara, nu doar sa plec eu. In realitate, acum cand ma intrebi, e prima oara cand imi pun serios problema. De ce n-am facut-o? Nu stiu, dar am avut o tarsa si sa ma gandesc la asta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related