Antreprenori cunoscuți si fonduri de investiții importante vin la iCEE.fest 2018. Cel mai tânăr participant la competiția dedicată startup-urilor din digital și tehnologie: un puști care are doar 9 ani

Antreprenori cunoscuți si fonduri de investiții importante vin la iCEE.fest 2018. Cel mai tânăr participant la competiția dedicată startup-urilor din digital și tehnologie: un puști care are doar 9 ani

In fiecare an, iCEE.fest acorda o atentie speciala startup-urilor si antreprenorilor din zona digital & tech.

Zeci de investitori vor fi in Bucuresti, pe 14 si 15 iunie, avand atat interesul cat si banii necesari pentru a investi in ideile expuse la festival.

  • Pentru zona de startups exista de altfel un bilet special iar la cel putin 2 bilete cumparate, pretul e doar 50 euro/ bilet.

Anul acesta startupurile beneficiaza, in premiera, de o scena si de o linie de continut dedicate.

Pe Focus Stage 4, in a doua zi a festivalului (15 iunie), antreprenorii au ocazia sa se intalneasca cu fonduri de investitii si mentori si sa asculte sfaturi de la o serie de antreprenori internationali importanti.

Finalul zilei este dedicat competitiei „200 Seconds of Fame – unde anul acesta cel mai tanar participant are doar... 9 ani. Proiectul lui se numeste MMB (Multifunctional Message Board). El este Andrei Tudor:

  

Programul Upgrade Startups @ iCEE.fest, pe scurt:

  • Ora 14.00: Antreprenori de succes si investitori dezbat ultimele tendinte privind dezvoltarea zonei de startup: Brian Wong (CEO, Kiip) si Marvin Liao (Partener, 500 Startups).
  • Ora 15.15: Un Workshop de Growth Hacking alaturi de Josh Fechter, Co-fondator si CEO la BAMF Media (New Theory Magazine l-a inclus pe Josh in topul ”40 millennial influencers to follow in 2018” – detalii penews)
  • Ora 16.15: Ai un startup si nu stii cum ”sa-ti vinzi” ideea? Atunci participarea la aceasta sesiune e un must deoarece pe scena vor urca reprezentanti ai unor companii de investitii si antreprenori de succes care iti pot spune in ce directie sa te indrepti pentru a descoperi ”the next big thing”. Vor sustine prezentari Techstars Dubai, Grants4Apps (Bayer), Meta Group si doua startupuri locale de succes: UiPath si TPS Engage.
  • Ora 18.00: E timpul pentru ”200 Seconds of Fame”, competitia de live-on-stage pitching care pune startupurile in fata investitorilor, cu un juriu din care fac parte nume si companii importante, printre care: Radu Georgescu (Gecad Ventures), Cristian Patachia (Orange), Florin Talpes (Bitdefender), Brian Wong (Kiip), Marvin Liao (500 Startups), Timo Dreger (Coparion), Vijay Tirathrai (Techstars), Dario Mazzella (Meta Group), Bogdan Atanasiu (Bue Dome Capital), Cosmin Ochisor (Gapminder Venture Fund). Acestora li se vor alatura juratii pentru sectiunea dedicata e-health: Eugene Borukovich (Bayer G4A), Shawna Butler (REshape), Rozalina Lepadatu (A.P.A.A) si Paul Keire (Anatomy Next).

Festivalul se va incheia cu premierea castigatorilor din programul „200 Seconds of Fame” – unde ultima zi in care se accepta inscrieri este azi.

Anul trecut, startup-urile care au castigat voturile juriului si ale publicului, au fost ambele din zona inovatiei in sanatate Symmed3D , respectiv Eyesight.

Si din acest motiv, anul acesta competitia va avea o sectiune separata dedicata e-health si medtech.

iCEE.fest este organizat in parteneriat cu Orange si are printre sustinatori BCR, Glo, Nissan, Kaufland, mPlatform, VTex, Samsung, ENEL, Medlife, Freewheel / Comcast, Nescafe Dolce Gusto, Coca-Cola si alti parteneri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related