Arhitectură și design interior pentru startup-uri clujene, semnate AtelierMass

Arhitectură și design interior pentru startup-uri clujene, semnate AtelierMass

Bine, nu neapărat doar pentru startup-urile din Cluj, ci și pentru locuințe, și pentru festivalurile locale. Față de perioada crizei financiare, astăzi piața face tot mai mult loc businessurilor de arhitectură; o dată pentru că antreprenoriatul românesc se arată tot mai înfloritor, după care interesul pentru design nu mai stă chiar la urma piramidei. Iar de evoluția asta se bucură și AtelierMass, o afacere în domeniu pornită de 4 colegi de la Facultatea de Arhitectură din Cluj. 

Au început cu scenografia pentru ediția din 2011 TransilvaniaFest și amenajarea Palatului Culturii din Blaj. Neobosiți, s-au înscris în paralel la un concurs de extindere a muzeului Serlachius care e tocmai in Finlanda, dar și la unul de finanțare, pe care l-au câștigat. Camelia Sisak și Tamás Sisak, Silviu Aldea și Marius Cătălin Moga sunt cei 4 arhitecți care și-au unit forțele pentru aceeași misiune - cea a esteticului funcțional - abătându-se puțin de la proiectele de arhitectură și ocupându-se mai mult de cele de design interior. Căci așa a cerut piața.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related