Syscom Digital aduce la Future Retail Solutions (Expo Shop) 2018 cele mai noi solutii de marketing experiential din Romania

Syscom Digital aduce la Future Retail Solutions (Expo Shop) 2018 cele mai noi solutii de marketing experiential din Romania

Prin noua sa divizie de proiecte, Experential by Syscom Digital, agentia specializata in consumer interactions amplifica interactiunea dintre brand si consumatori, utilizand tehnologii inovative si device-uri digitale speciale: ecrane de tip touch, totemuri digitale, vitrine interactive, flote de tablete cu aplicatii mobile de brand enagement si de tip realitate augmentata, mecanisme cu componente Kinect, proiectii interactive, experiente video 360.

 

La editia din 2018 a evenimentului de retail Future Retail Solutions, derulat la Romexpo Bucuresti in perioada 16 – 19 Mai, Syscom Digital va oferi participantilor multiple posibilitati de interactiune creativa si brand engagement.

Prin dispozitivele puse la dispozitie Syscom Digital le va demonstra participantilor cum pot sa construiasca povesti de brand pe care sa le comunice original prin efecte speciale.

Device-ul de tip RFID product interactive display poate fi folosit cu succes ca solutie digitala in retail permitand activari de produs creative. Destinat brandurilor cu mai multe categorii de produse, prezinta atat forme de aparitie, cat si dimensiuni multiple. Nu trebuie decat sa ridici un produs, iar filmul de prezentare incepe imediat sa ruleze pe ecran. Continutul oferit este consistent, putand fi afisate informatii cu privire la produs sau mod de utilizare, catalogul de produse si descrieri, precum si oferte promotionale sau anunturi publicitare. Ecranul touch permite inscrierea in baza de date pentru clienti si campanii legate de produs. In plus, poate imprima pe loc un voucher de reduceri. Actualizarea continutului se face digital, astfel ca nu mai trebuie sa te deplasezi in magazinul unde este amplasat dispozitivul.

Conceput pentru afisaj dinamic, device-ul 3Senser se poate personaliza in intregime. Este dotat cu camera, touchscreen cu cel putin doua atingeri simultane, suflante de aer si imprimanta pentru fotografii in format fizic. Totemurile pot avea diferite forme si utilitati si pot integra o serie de componente, in functie de cerinte (se pot adauga cititoare de coduri de bare, kinect, imprimanta termica, senzori de miscare, sisteme audio si multe altele). Dispozitivele digitale interactive sunt proiectate pentru a fi expuse in zone publice pentru brand engagement.

Daca vrei activari neconventionale pentru produsul tau, atunci device-ul acustic pentru consumer engagement este cea mai potrivita solutie, afisand continut personalizat si generand interactiune. In plus, ofera posibilitatea de a expune mesajul unui public extins in cadrul unor evenimente de amploare.

Cu ajutorul Caruselului 360° Foto poti sa te invarti in cerc chiar si daca stai pe loc! Universul foto 360° de tip carusel este un ansamblu care are de jur imprejur mai multe camere foto, astfel ca atunci cand intri in spatiul dedicat toate camerele foto ale caruselului te fotografiaza. Fotografiile compun un gif care se poate distribui in Social Media. Pe totemul digital se poate vizualiza gif-ul si totodata primesti o fotografie imprimata cu 3 dintre pozele preluate, fiecare cu o ipostază diferita (fata, spate, profil), precum si un QR code care, odata scanat, te trimite pe link-ul care gazduieste gif-ul tau; il poti distribui apoi in Social media. Se genereaza automat un link personalizat pentru fiecare participant in parte.

Vino sa descoperi toate surprizele pregatite de Syscom Digital si sa traiesti timp de patru zile o experienta unica la Expo Shop. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related