Vacanta incepe la Band of Creators Summer Shop

Vacanta incepe la Band of Creators Summer Shop

Vacanta la care visam deja de vreun an e practic dupa colt, asa ca putem incepe sa pregatim bagajele. Prima oprire: sambata, pe 9 iunie, Band of Creators Summer Shop te asteapta la Point (str. General Eremia Grigorescu nr 10) si se asigura ca nu-ti vor lipsi din bagaj lucruri esentiale precum kimonouri din matase, rochii vaporoase sau uleiul de plaja bio.

Larisa Dragna, AFMF, Edita Lupea, Florentina Giol, Nico Carp, Oana Manolescu, Ma Ra Mi, Chic Utility, Oui Meh Non, Efemere, Sin on Skin, Concept a Trois, Monica Ivanovici si Maria Queen Maria sunt designerii care va asteapta sambata la Point cu colectii capsula create special pentru Band of Creators Summer Shop. Rochiile maxi, topurile din bumbac subtire, kimonourile colorate, papucii de plaja sunt piesele de rezistenta ale sezonului estival, iar lor li se adauga trench-urile de vara, bluzele asimetrice din plasa sau fustele-balon.

Accesoriile vor fi si ele prezente la Band of Creators Summer Shop - Life in Mono va asteapta cu o colectie de bijuterii din argint, Yvy Bags completeaza fiecare tinuta cu o geanta spectaculoasa, iar Blue Lily se asigura ca nu veti uita de crema de corp sau uleiul bio de plaja. Bonus: o selectie de piese realizate de designeri romani in exclusivitate pentru Band of Creators.

Band of Creators Summer Shop va fi deschis sambata, 9 iunie, intre orele 11.00 si 20.00.
Accesul se va face cu bilet de intrare, in valoare de 10 lei, sau pe baza de invitatie. 

Evenimentul este organizat de Band of Creators cu sprijinul Glo, Point, Magic FM, Professional Women’s Network si Beauty District. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related