[fresh x design] Nico Carp: Frumosul inseamna egalitate intre ceea ce esti si ceea ce arati

[fresh x design] Nico Carp: Frumosul inseamna egalitate intre ceea ce esti si ceea ce arati

Croieste, coase, descoase, reface. A invatat singura sa faca tipare si toata partea tehnica a unui produs. Pentru un designer, spune Nico Carp, mestesugul este esential pentru a pune imaginatia in practica si a proiecta exact ce ai in minte. Si de acolo, ideea sa se desfaca in nenumarate alte variante.

Un croitor nu poate sa faca acest lucru; doar tu poti. Am vrut sa am moda mea, sa fiu inovator, sa am formulele mele de creatie si de a realiza o haina. 

Nico a studiat la Universitatea Nationala de Arte, la Facultatea Decorativa si de Design sectia moda, si a deschis un studio propriu in 2014. Inceputul e greu pentru un designer in Romania, spune ea, dar etapele care urmeaza sunt si mai dificile: mai multe responsabilitati, mai multe deadline-uri, mai multe griji si mai multe decizii. Asa ca are un sfat pentru cei care pornesc in acest domeniu: sa nu se lase influentati si sa isi urmeze instinctul, mai ales acum, in era social media, cand este foarte usor sa te pierzi in multimea virtuala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Oameni

Sectiune



Branded


Related