Inspiro, evenimentul unde vei descoperi impactul micilor schimbări

Inspiro, evenimentul unde vei descoperi impactul micilor schimbări

Progresiv – cea mai importantă revistă dedicată comercianților din România - organizează anul acesta a 8-a ediție Inspiro, sub tema umbrelă “small changes, BIG IMPACT”.

Inspiro este un eveniment de o zi adresat oamenilor care vor să își lase amprenta asupra locului de muncă, a colegilor și a societății în care trăiesc, celor cărora le pasă, vor să se dezvolte și să se lase inspirați.

Așadar, marți 12 iunie, sunt așteptați la Hotel Radisson Blu din București toți cei care doresc să-și schimbe lumea și care vor să se inspire.

La această ediție am ales să construim un puzzle din experiențele acumulate de manageri de succes, antreprenori curajosi și lideri de opinie, care vor îmbrăca în cuvinte acele momente în care o decizie, o idee, un proiect – aparent de mică amploare – au dus în final la rezultate nebănuite.

Ei vor inspira audiența să provoace schimbarile dorite prin puterea exemplului, să comunice mai bine, să redescopere vechile pasiuni, să devină chiar ei o inspirație pentru cei din jur.

Speakerii care au confirmat prezența la această ediție Inspiro, sunt:

Alex Dima, Jurnalist  

Povestea schimbării

James Simmons, Managing Director, Unilever South Central Europe

A few notes from around the world

​Irina Măndoiu, Director General Adjunct, Albalact

De la EU la NOI

​ Oana Moraru, Mentor educațional

”Ocupați școlile!” - despre reformare pe orizontală, de la firul ierbii și cu sprijinul comunității

Vlad Voiculescu, Membru fondator, MagiCamp

Despre încredere și despre împreună

Horia Colibășanu, Alpinist

Risc și reușită în alpinismul extrem

Marius Bîcu, Managing Partner, Unilact Transilvania

Oameni și omenie

Andreea Micu, Asociat, Crama Avincis

Business și inspirație din familie

Radu Timiș, Președinte Cris-Tim

Când totul se schimbă, schimbă totul

 

Evenimentul este susținut de Orkla Foods Romania, JDE, Zuzu, HL Display, Unilever, Agricola, Mogyi, Haagen Dazs, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, PepsiCo, Lipton, Sissi, Maestro, Ad Production și International Bloemen în calitate de sponsori și de partenerii media Wall Street, BIZ,, rappel des titres, Blitz TV, IAA, IQads și SMARK. Adrenaline Provider este TNT Brothers.

 

Inspiro Conference a reunit, la primele 7 ediții, peste 1800 de participanți cu funcții de middle management. 96% dintre participanți consideră evenimentul util și foarte util pentru dezvoltarea lor personală, iar 87% intenționează să revină și la alte ediții.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related