Ogilvy scrie un nou capitol din istoria sa, la nivel global

Ogilvy scrie un nou capitol din istoria sa, la nivel global

Agenția are o nouă structură organizațională și o nouă identitate de brand

Ogilvy a anunțat cea mai importantă transformare din istoria sa, la 70 de ani după ce David Ogilvy a pus bazele organizației cu același nume, reafirmându-și valorile și intentia de a deservi clienții ca o rețea creativă integrată, cu misiunea Make Brands Matter.

Continuând, astfel, un amplu proces de transformare strategică, Next Chapter, Ogilvy introduce o nouă structură organizațională și o nouă identitate de brand.

“A fost o călătorie de 18 luni pentru brandul Ogilvy și cea mai mare transformare din istoria agenției noastre”, a declarat John Seifert (CEO Ogilvy Grup Worldwide). “Pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor în permanentă schimbare ale clienților noștri, facem acest pas îndrăzneț de a redefini compania și de a construi un nou model pentru industria în care activăm, și la a cărei dezvoltare contribuim de peste 70 de ani”, a adăugat John Seifert.

Revoluția digitală a zguduit semnificativ industria de marketing, impactând comportamentul consumatorului, peisajul media și competiția. Ogilvy răspunde acestei dinamici prin reinventarea viziunii, a valorilor și a modului de a construi branduri, în spiritul în care David Ogilvy a pus bazele agenției, reafirmând misiunea Ogilvy de a face brandurile să conteze.

Ogilvy aduce împreună, sub un singur brand integrat, cele trei entități distincte:  OgilvyOne, Ogilvy & Mather Advertising și Ogilvy Public Relations, alături de celelalte sub-branduri și specializări, distincte până acum. Toate acestea vor funcționa de acum sub aceeași identitate vizuală, aceeași poziționare și aceeași abordare integrată a serviciilor, în beneficiul clientilor.

 “Experiența ultimilor ani, în lucrul cu clienții din România, ne-a condus, în mod intuitiv, spre un mod de lucru integrat și ne-a antrenat în spiritul acestui nou capitol. Noua structură organizațională oferă oportunități deosebite fiecărui membru al echipei locale și pune în centrul a tot ceea ce facem clienții și nevoile lor, care sunt în continuă schimbare”, spune Manuela Necula (CEO Ogilvy Romania și CEO Hogarth România), în contextul anunțului făcut de compania mamă.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related