Craft Interactive e pusă pe treabă, oferă un GiveAway de 3000 euro

Craft Interactive e pusă pe treabă, oferă un GiveAway de 3000 euro

Agenția oferă șansa unei companii să beneficieze de un Audit Digital împreună cu propuneri pentru SEO, Social Media, Website Usability și Digital Customer Journey, oferit în urma GIVEAWAY-ului organizat pe pagina de Instagram @craftinteractive.

Tot ce trebuie să facă marketerul unei companii, este să dea follow paginii de Instagram @craftinteractive și să scrie într-un singur comentariu la postarea de pe data de 18 Iunie, care este cea mai mare provocare din online cu care se confruntă în acest moment.

Prin urmare, dacă ai o afacere căreia vrei să-i crești performanța digitală, atunci te poți număra printre beneficiarii acestui ajutor, venit din partea unei agenții care activează de aproape 10 ani pe piața din România, însumând un portofoliu de peste 100 de proiecte și campanii, în 15 industrii, pe 3 continente.

Audit-ul oferit de Agenția Craft Interactive vine ca un răspuns la nevoile actuale ale pieței de online românească, din ce în ce mai dezvoltată, unde, un avantaj competitiv e determinat de strategia digitală adaptată nevoilor de business și implementată în canalele online potrivite.

După data de 29 Iunie, agenția va alege răspunsul cel mai provocator, căruia îi va manufactura audit-ul, începând cu data de 25.07.2018.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related