The Fresh Midsummer Story @ Food Circus

The Fresh Midsummer Story @ Food Circus

Ce sună mai bine pentru mijlocul verii decât o petrecere răcoritoare? Am pregătit o varietate de limonade alese din peste 30 de rețete care îți vor lasă gura apă. Reunim cele mai apreciate van-uri de mâncare și îndulcim atmosfera cu ajutorul unor deserturi raw vegane pe măsură. Totul va fi susținut de voci calde și melodioase, pe ritmuri de muzică eclectică pentru a crea o amintire memorabilă, chiar în grădina Food Circus.

Imediat după ce apune soarele, ne vom bucura de un after-party alături de Andreea Veder.

Ne dăm întâlnire pe 14 iulie cu:

Konoba x R.O
După ce și-a petrecut 5 ani în Anglia unde a studiat producție muzicală, Raphael Esterhazy s-a întors în țara natală, Belgia, unde a pornit proiectul său solo-Konoba.
R.O este un producător în vârstă de 24 de ani care a avansat rapid în industria muzicală încă de la prima sa melodie, lansată în 2013.
Cei doi artiști au început colaborarea profesională în 2015. După câteva luni de lucru împreună, au debutat cu piesa „On Our Knees” care a devenit repede un hit online cu peste 10 milioane de vizualizări. Acest succes i-a ambiționat iar după puțin timp au lansat și „Get Home”. Grupul aduce „10 PROJECT” în România pregătind o piesă realizată cu câteva microfoane și puțină aparatură.

Alexandrina
Solista, care, acompaniată de pian cucerește publicul prin vocea unică și versurile sensibile.

Silent Strike
Producătorul de muzică electronică și film, vine să mixeze live piesele sale pentru a ne oferi o experiență de neuitat.

Helen
Cântăreața și compozitoarea care a colaborat cu mulți producători de muzică electronică și care dă glas creațiilor proprii într-o manieră care cucerește din ce în ce mai mulți admiratori.

Marú
Solista și compozitoarea care a debutat prin piesa „The Richest Girl In Town”, cântec ce se află pe primul EP, deja în lucru, al artistei.

Biletele sunt disponbilie online pe thefresh.ro
29 lei - Early Bird - primele 500

Bilete se mai găsesc online în rețeaua partenerilor noștri:  Entertix, MyTicket

PARTENER: BALLANTINE'S

SPONSORI: AHEAD EVENTS , STRONGBOW, AQUA CARPATICA, URBAN MONKEY

PARTENERI MEDIA: RADIO GUERRILLA, Utv, 5 to go, Sneaker Industry, NOIZZ.ro, IQads

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related