Cea de-a treia ediție a Bucharest Craft Beer Festival la Verde Stop. Primul festival de bere craft din România lansează propriul său Manifesto

Cea de-a treia ediție a Bucharest Craft Beer Festival la Verde Stop. Primul festival de bere craft din România lansează propriul său Manifesto

Anul acesta, ediția a treia a Bucharest Craft Beer Festival are loc la Verde Stop (Barbu Văcărescu 162-164) în perioada 31 august - 2 septembrie, adică în primul weekend din Septembrie, fix cu 2 zile înaintea Zilei Naționale a Berii Craft, așa cum a fost ea declarată la prima ediție Bucharest Craft Beer Festival. 

Biletele s-au pus în vânzare pe entertix.ro și iabilet.ro, prețurile fiind de 20 lei pentru tichetele de o zi și 48 lei pentru abonamentele ce permit accesul în toate cele trei zile de festival.

De asemenea, organizatorii pun la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 13 august, abonamentele vor avea prețul promoțional de 38 de lei.

Berile craft au o istorie bogată și diversă în întreaga lume, iar astăzi puteți gusta această bucățică de istorie prin intermediul berilor craft unice, servite de micro-berăriile locale sau internaționale. Berea artizanală face parte dintr-un trend atât internațional, cât și local, care pune accentul pe consumul produselor locale, prin folosirea ingredientelor naturale și prin folosirea metodelor tradiționale de fabricare. În doar câțiva ani, de la primii curajoși care au început să prepare propria bere artizanală în 2010, pe piața din România fenomenul a luat avânt și în 2018 sunt peste 40 de micro-berării locale.

Bucharest Craft Beer Festival îi adună pe acești oameni creativi împreună cu produsele lor într-un singur loc, pentru un festival de arome și gust. În ediția din 2018 puteți să experimentați o varietate de beri craft și să aflați despre diferitele stiluri de bere artizanală, fiecare cu gusturile și aromele sale unice. Vor fi zeci de sortimente de bere craft din România, dar și de peste hotare, fiecare special, de la diverse tipuri de Ale, Lager, Stout, la Porter și IPA, unele deja cunoscute, altele noi și neașteptate. Festivalul propune și diverse tipuri de cidru artizanal și mancăruri delicioase, care se vor potrivi de minune licorilor artizanale. 

Cu ocazia celei de-a treia ediții, Bucharest Craft Beer Festival, primul festival de bere craft din România, lansează propriul său Manifesto.

De mii de ani, de când se face, berea a evoluat pas cu pas spre ceea ce numim astăzi bere. Apă, malț, hamei și suflet – asta inseamnă bere bună! Noi credem în pasiune și în inovație, respectăm producătorii artizanali, iar din 2016 am pus umărul la dezvoltarea pieței de craft beer în România. 

Nu suntem doar un eveniment, ci prima platformă care le-a permis berarilor să își scoată în lume produsele și să-și intalnească fanii. 

Unii spun că berea craft este o artă. Alții spun că este o stiintă. Noi, producătorii Bucharest Craft Beer Festival, credem că: 

1. Berea craft este un produs de artă făcut cu știință. 
2. Berarii fac berea pe care le-ar plăcea s-o bea oriunde și oricând. 
3. Filosofia berii craft nu se traduce prin cuvinte, advertising sau trucuri de marketing. Ea inseamnă alegerile făcute de berar în fiecare zi și asumate pană la capăt. 
4. Secretul unei beri craft bune este simplu: urmează-ți crezul. Dă tot ce ai mai bun și oamenii te vor urma. 
5. Berea craft exceptională nu pică din ceruri. Se face cu multă muncă și cu ingrediente de calitate. Iar toate astea vin cu un preț. 
6. Berea craft e ca o voce interioară. Trebuie să înveți s-o asculți și să ai curajul să-i urmezi mesajul, îndemnul.
7. Gustul se educă. Așa că pune-ți papilele gustative la treabă și incearcă toate berile craft pe care le întâlnești. Descoperă! 

Cele mai bune beri se nasc din pricepere și pasiune, iar asta avem și noi aici. Știm că fiecare dintre voi e un berar înnăscut sau un indrăgostit iremediabil de berea craft. Locul vostru e la acest festival. Bucharest Craft Beer Festival. Acum e momentul vostru! 

În plus, Bucharest Craft Beer Festival vă asteptă cu: 

  • Târg de viniluri, cu muzică bună pe discuri de vinil 
  • Barber shop 
  • Concerte și DJs 
  • Multe alte surprize și concursuri! 

Trupele care vor cânta în cadrul festivalului vor fi anunțate în cel mai scurt timp, alături de starurile evenimentului-berile craft. 

Program:
>Vineri, 31 august: 17:00-23:00
>Sambătă, 1 septembrie: 12:00-23:00
>Duminică, 2 septembrie: 12:00-23:00 

Accesul la Bucharest Craft Beer Festival 2018 se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 20 lei pentru tichetele de o zi, 48 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival, sau 38 de lei pentru abonamentele cumpărate până în data de 13 august.

Bucharest Craft Beer Festival 2018 este un eveniment organizat de Mixtopia Live, prezentat de LIDL și recomandat de RADIO GUERRILLA.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related