In luna mai, prima Conferinta Internationala de Negociere din Romania, il aduce la Bucuresti pe Gavin Kennedy

Pe 4 mai 2005, Bucurestiul va fi gazda primei conferinte internationale de negociere din Romania. Evenimentul va fi sustinut de reputati consultanti in negociere, intre care Gavin Kennedy, cel mai important specialist si autor european in domeniu.

Conferinta, ce va avea loc la hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, este deschisa celor interesati de imbunatatirea performantei in relatiile de afaceri. Temele conferintei vor avea in vedere prezentarea celor mai eficiente abordari in procesul negocierii: negocierea unor contracte profitabile si durabile, atitudini si comportamente in negociere, medierea conflictelor, eficientizarea procesului negocierii, negocierea cu partenerii internationali.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Stefan Petrescu
acum 15 ani
am gasit un program care mie mi s-a parut interesant. Poate mai intereseaza pe cineva mai ales ca are mare legatura cu subiectul in discutie:

1. Programul Negociatorul (Perioada desfasurare: 12 Martie - 28 Aprilie)

2. Programul Leaderul de Platina (Perioada desfasurare: 23 Aprilie - 10 mai)

3. Atelier de lucru experiential - Dezvoltare Personala cu Tema: Interactiuni Umane, Masti si Roluri (Perioada desfasurare 23 Martie - 18 Mai 2009) detalii si inscrieri http://www.traininguri.ro



Branded


Related