S-au desemnat castigatorii BestAds 2004

Primul festival online de publicitate din Romania si-a desemnat cistigatorii. Gazduit de IQads.ro, cel mai mare portal romanesc despre publicitate, BestAds si-a propus in primul rind sa adune voturile consumatorilor si pasionatilor de publicitate, sa exprime, practic, preferintele acestora in legatura cu creatiile romanesti ale anului trecut.

Selectia a fost facuta chiar de membrii comunitatii virtuale IQads la inceputul acestei luni, iar procesul de vot a durat aproximativ trei saptamini. Un numar de peste sase mii de utilizatori si-au exprimat votul in cele cinci sectiuni ale festivalului: spot TV, spot radio, print, campanie si coloana sonora pentru spot video.

Iata castigatorii primei primei editii:

Spot TV
"Star Wars", Client Altex, Teletech - Agentie Leo Burnett & Target

Spot radio
"Revist de gen masculin", Client Sanoma Hearst, FHM - Agentie Next Cap

Print
"Inaccesibil", Client Interbrew, Stella Artois - Agentie McCann Erickson

Campanie
"Dorna", Client The Coca Cola Company - Dorna, - Agentie McCann Erickson

Coloana sonora pentru spot TV
Israel Kamakawiwo, Somewhere Over The Rainbow,
Client Quadrant Amroq Beverages, Roua muntilor - Agentie Leo Burnett & Target

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related