[Noii publicitari] Un muzician, un medic și un arhitect intră într-o agenție de publicitate

[Noii publicitari] Un muzician, un medic și un arhitect intră într-o agenție de publicitate

E bine când industria publicității își face curaj și acceptă în rândurile sale și oameni cu alte pregătiri, alt background. Copywriteri buni sunt și la Școala ADC, și în industria muzicală de la noi.

V-ați prins din titlu care-i faza, mai rămâne să vă spunem că agenția cu pricina e pastel. Iar oamenii sunt Diana Iacomi (medicinistă transformată în Art), Cristian Minu (arhitect, dar și 3D artist) și Dan Talpalariu (aka ”Duddu”, psiholog, muzician și copywriter). Toți trei au s-au adaptat la viața de agenție, astfel încât au opinii despre industrie, frustrări și planuri. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Campanii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related