Uranus Examiner, un ziar curajos, profund si poporal

Uranus Examiner, un ziar curajos, profund si poporal

Printre vorbitorii cde limba engleza, glumele cu Uranus sunt extrem de aprieciate. Au vechime, au substanta si nu sunt cu dus si intors (sic). Am facut un scurt research, ca sa vedem cand a aparut prima gluma cu Uranus. Te-ai gandi ca nu prea tarziu dupa ce planeta a fost descoperita. Se prea poate, insa una dintre cele mai vechi dovezi ca vorbitorii de engleza se bucura de glume facile a fost gasita intr-un ziar de la 1871, la un secol dupa ce planeta a fost descoperita. 

N-am luat-o razna cu Uranusul nimanui, stati linistiti. Dar zilele trecute, America a mai comis una hilara. Se facea ca orasul Uranus din statul Missouri (din comitatul Pulaski, desigur) se bucura de aparitia unui ziar nou-nout pe piata. Pe numele sau, Examiner. Uranus Examiner. Va aparea prin octombrie, in 15.000 de exemplare, dar asta e deja mai putin important.

Articolul din The Guardian bate moneda pe cat de jenati se simt unii de toata chestia, dar sa nu uitam ca locuitorii oraselului imbratiseaza faptul ca sunt diferiti. Ba chiar contribuie. De pilda, exista un loc unde poti exersa aruncatul cu topare la tinta, iar acest loc a fost branduit de proprietar "Axehole". 

Comunitatea Uranus a ratat promotia de la Pornhub, dar ramane in topul favoritelor noastre.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related