Mindscape Studio a câștigat Premiul Publicului la iMapp 2018

Mindscape Studio a câștigat Premiul Publicului la iMapp 2018

Pe data de 22 septembrie s-a desfășurat a cincea ediție a competiției internaționale de video mapping iMapp Bucharest. Dintre cele 10 echipe participante, lucrarea realizată de Mindscape Studio intitulată AZI - Copilul Timpului, a câștigat Premiul Publicului.

Astfel, studioul multimedia își menține poziția de cea mai premiată companie românească de video mapping, cu premii la competiții naționale și internaționale precum: Spotlight Festival, Visual Artist Awards, iMapp Bucharest.

 

Tema din acest an a concursului a fost BLUE. YELLOW. RED. A CENTURY OF MODERN ROMANIA, iar studioul multimedia a avut o abordare artistică, pentru care a conceput o poveste în jurul unui tânăr erou (AZI) și călătoria sa prin trei lumi fantastice: una albastră, una galbenă și una roșie. Astfel, prin intermediul lucrării, fațada Palatului Parlamentului s-a transformat succesiv în Pădurea Fermecată, Regatul Flăcărilor, Împărăția Albastră și Paradisul de Aur.

"Deși tema competiției a fost destul de restrictivă, nu am vrut să avem o abordare documentară sau istorică, ci mai degrabă să ne închipuim o lume bazată pe aceste trei culori primare. Așa că am creat trei lumi fantastice, iar în mijlocul lor l-am așezat pe eroul nostru, AZI. Fațada Palatului Parlamentului a devenit pânza tricolorului imaginat de noi, iar eroul, emblema lui." - a spus Dorel Naste (creative director la Mindscape Studio).

 

 

Este a treia participare a studioului la competiția iMapp, prima dată ca parte a echipei care a realizat lucrarea Legenda lui Bucur, lucrare ce a câștigat premiul publicului în 2015, și a doua participare în 2016 cu lucrarea We Are Them.

"După multe proiecte de video mapping realizate, ne-am convins că este foarte important ca animația, pe lângă faptul că trebuie să fie spectaculoasă vizual, să spună o poveste și ca publicul să rămână cu amintirea acelei povești. Lucru valabil mai ales la concursuri, unde abordarea temei e esențială." - a spus Andrei Drîmbă (art director la Mindscape Studio).

Mindscape Studio este un studio multimedia specializat în soluții tehnologice creative: video mapping, design vizual pentru evenimente și concerte, instalații interactive. Acesta acoperă toată gama de servicii de la consultanță la creație, de la planificare la implementare a proiectelor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related