Mindscape Studio a dezvoltat evenimente virtuale premium pentru brandurile Samsung, Brand Minds și Elrond

Mindscape Studio a dezvoltat evenimente virtuale premium pentru brandurile Samsung, Brand Minds și Elrond

Mindscape Studio, studio multimedia şi de tehnologii creative, a conceput și dezvoltat evenimente virtuale premium pentru branduri ca Brand Minds și Elrond, iar pentru Samsung au realizat împreună cu Cheil Centrade primul eveniment virtual interactiv din România.

 

Pe o piață deja în creștere în zona evenimentelor virtuale și pe un fond în care majoritatea oamenilor stau zilnic în meetinguri online sau webinarii, am considerat că este nevoie de o abordare nouă în zona de virtual events a pieței locale. Această abordare presupune implicarea noastră din faza de concept şi design până la implementarea tehnică. Faza de concept și design este esențială, întrucât în această etapă se realizează identitatea evenimentului care trebuie să răspundă într-un mod creativ cerințelor clientului și să se diferențieze de celelalte evenimente din piață. Partea tehnică este la fel de importantă, iar clienții noștri au înțeles că trebuie să lucreze cu noi și pe acest segment pentru ca proiectul să aibă un look unitar şi un risc minim de a devia de la planul iniţial.”,  a declarat Dorel Naste, creative director la Mindscape Studio.

 

Cele mai recente proiecte de virtual events sunt: 

Samsung Galaxy S21 Launch – primul eveniment virtual interactiv din România.
Brand Minds LIVE - cel mai mare eveniment dedicat comunității de business din Europa Centrală și de Est.
Elrond Mainnet Launch – lansarea rețelei Elrond, care a devenit între timp al doilea unicorn românesc.

 

Samsung Galaxy S21

Evenimentul a fost conceput ca o călătorie interactivă prin patru lumi virtuale, care a lăsat publicul să descopere tot ce au de oferit cele mai noi smartphone-uri din seria Galaxy.

Astfel, publicul a explorat într-un mod activ „World of Content” cu Christina One, „World of Wellnes” cu Sorina Fredholm, „World of Gaming” cu Maximilian Ioan și „World of Sharing” cu Mihai Jurca. Toate aceste lumi au fost legate de duo-ul format din prezentatorul Cosmin Seleși și expertul Samsung, Adrian Sterescu. Evenimentul a fost deschis de catre Tiberiu Dobre (Head of IM Division, Samsung România & Bulgaria).

Soluția interactivă concepută de către Mindscape Studio a lăsat utilizatorii să aleagă felul în care să continue acțiunea evenimentului și a oferit posibilitatea ca aceștia să poata deschide pop up-uri cu prezentări tehnice ale unor subiecte discutate. La sfârșitul evenimentului virtual, utilizatorii au avut posibilitatea să achiziționeze produsul printr-o formă ingenioasa de integrare a unui buton care ii trimitea pe o pagina de shopping a website-ului Samsung.

 

Brand Minds LIVE

Pentru Brand Minds LIVE, cel mai mare eveniment dedicat comunității de business din Europa Centrală și de Est, Mindscape Studio a conceput, a proiectat setul virtual, a produs grafica și a coordonat implementarea tehnică pentru două scene virtuale care au găzduit 19 experți de renume mondial pe parcursul a două zile de eveniment. Printre aceștia s-au numarat Brené Brown, Malcolm Gladwell, Gary Vaynerchuk, Michio Kaku, Martin Lindstrom, dar și personalități românești precum George Buhnici, Andreea Raicu sau Cristian Onețiu.

Mindscape Studio este compania care a conceput și realizat stage designul și creația de conținut video pentru evenimentele Brand Minds începând din anul 2018, încercând de fiecare data să ridice standardele și să ofere participanților o experiență memorabilă, iar în 2020 au reinventat evenimentul cu un design futurist pentru o conferință virtuală care a fost un angajament al companiei Brand Minds de a oferi fiecărui participant o experiență extraordinară. 

 

Elrond Mainnet Launch

Lansarea rețelei Elrond a fost prima producție virtuală realizată de către Mindscape Studio într-un timp foarte strâns, dar care a fost un real succes pentru una dintre cele mai așteptate tehnologii blockchain realizate vreodată, tehnologie care a făcut din Elrond al doilea unicorn românesc după UiPath, primul start-up de tehnologie născut pe plan local care a reuşit să atingă o evaluare de un miliard de dolari.

În această perioadă echipa Mindscape Studio lucrează la două producții internaționale pentru evenimente virtuale ce vor fi implementate în Elveția și Arabia Saudita.

 

Pe lângă soluțiile cu care sunt deja cunoscuți pe piața locală și internațională (video mapping, stage design și instalații interactive), studioul va continua dezvoltarea de producții virtuale și de realitatea augmentată.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related