Cursuri Creative introduce în portofoliul său trainingurile de Photoshop

Cursuri Creative introduce în portofoliul său trainingurile de Photoshop

Agenția de training Cursuri Creative își mărește portofoliul cu un nou curs dedicat persoanelor care vor să facă primii pași în grafica digitală. Cursul de Photoshop va fi susținut de Radu Velcea, un graphic designer cu experiență de peste 15 ani în agenții de publicitate și training, care își propune să aducă o formulă testată de pregătire care va răspunde nevoilor imediate ale celor care vor să creeze materiale publicitare online.

Pe parcursul celor trei zile de training participanții vor învăța cum să creeze flyere și bannere online, să combine mai multe imagini într-un colaj și să editeze fotografii pentru site-uri și bloguri. Cursul se adresează antreprenorilor, specialiștilor în marketing și publicitate care vor să editeze propriile materiale, precum și bloggerilor sau freelancerilor care au nevoie de cunoștințe de bază în editarea materialelor de prezentare.

Cursul de Photoshop se va susține în București, Cluj și Timișoara având deja programate primele două sesiuni pentru acest an.

Ne dorim să aducem pe piață un curs complet care va ușura munca celor ce vor să își transmită ideile cu ajutorul imaginii. Metodele de predare sunt interactive, fiecare cursant având ocazia să lucreze la un proiect propriu pe care dorește să îl dezvolte. Vrem ca prin acest curs este să punem bazele unei metode ușoare de învățare pe care participanții să o poartă perfecționa în timp cu ajutorul materialelor de curs pe care le punem la dispoziție și prin studiul individual”, spune Radu Velcea, trainerul cursului de Inițiere în Photoshop.

 

Trainingul Inițiere în Photoshop va avea loc la București în perioada 23 - 25 noiembrie și  pe 7 – 9 decembrie la Cluj.

La finalul trainingului, participanții vor primi o diplomă de participare în care sunt specificate competențele dobândite în cadrul cursului și vor avea acces la resurse de studiu puse la dispoziție de trainer.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related