Clujenii se vor putea specializa în comunicare online și grafică într-un program de 46 de ore de studiu

Clujenii se vor putea specializa în comunicare online și grafică într-un program de 46 de ore de studiu

Pasionații de promovare în mediul online vor avea un program intensiv de pregătire în acest domeniu, desfășurat de agenția Cursuri Creative la Cluj. Programul cuprinde trei cursuri despre: inițiere în grafică, social media și realizare de conținut, 46 de ore de studiu aplicat, alături de o echipă de trei lectori. Cursurile sunt programate în weekend-uri și se desfășoară la Cafeneaua Bookla din Cluj. Fiecare trainer vine cu o experiență relevantă în domeniul lui de activitate astfel încât învățarea să fie ușoară, bazată pe experiență și cu posibilitatea de a continua studiul și după finalizarea cursurilor.  Cele trei cursuri pot fi urmate ca module separate, în funcție de nevoile de învățare ale participanților.

Prima ediție a cursului de Social Media Optimization va avea loc în perioada 16-17 februarie la Cluj. Programul de pregătire este susținut de Alexandra Cerbu, account manager în cadrul agenției de marketing digital Re7Consulting din București. Echipa re7Consulting susține, în parteneriat cu agenția Cursuri Creative, trainingurile de social media în București. Programul se adresează persoanelor care vor să se specializeze în comunicarea pe rețelele sociale și este realizat de trainer pe baza experiențelor personale în implementarea campaniilor pentru branduri românești. În cadrul cursului, Alexandra pornește de la realizarea unei strategii de social media care să cuprindă toate rețelele sociale și îi învață pe participanți să targeteze eficient audiența în campaniile plătite.

Inițiere în Photoshop va avea loc în perioada 22-24 februarie și va fi susținut de trainerul Radu Velcea, un graphic designer cu experiență de peste 15 ani în domeniu. Cursul este la cea de-a doua ediție organizată în Cluj și este structurat pe trei zile, în care pasionații de grafică pot afla noțiunile esențiale pentru prelucrarea și crearea materialelor publicitare online. Trainingul este structurat într-o formă foarte accesibilă pentru începători. Aceștia vor învăța să folosească Photoshop într-o manieră simplă și ușor de reținut. La finalul cursului, participanții vor primi acces la resursele online oferite de trainer pentru a continua studiul.

Pentru pasionații de scris, Cursuri Creative se întoarce la Cluj cu unul dintre cele mai populare cursuri, Inițiere în Copywriting și Contentwriting. Cursul va avea loc în perioada 2- 3 martie și este susținut de fondatorul agenției Romanian Copywriter. Participanții la training vor putea să își exprime talentul la scris pentru o viitoare carieră de copywriter. Pentru angajații companiilor care doresc să își îmbunătățească comunicarea online, acest curs va aduce cunoștințele necesare pentru a scrie texte atractive în social media și platforme online precum bloguri sau site-uri de prezentare.

La finalul fiecărui curs, participanții vor primi diplome de participare din partea agenției Cursuri Creative și acces în comunitățile online unde sunt în permanență distribuite noutăți din domeniile respective. Pentru cei care vor să participe la întreg programul de pregătire, agenția oferă un discount de 10% și posibilitatea de plată în rate a întregului program.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related