Olga Abramescu preia funcția de Managing Director pentru România și Bulgaria a reprezentanței locale Profimedia și Shutterstock

Olga Abramescu preia funcția de Managing Director pentru România și Bulgaria a reprezentanței locale Profimedia și Shutterstock

După 20 de ani de experiență la Guliver România, Olga Abramescu preia poziția de Managing Director pentru România și Bulgaria a reprezentanței locale Profimedia. Firma este parte a unui holding de companii din Cehia, cu activități în Europa Centrală și de Est si are in portofoliu produsele  Shutterstock.

În regiune, reprezentanța va cuprinde atât platforma editorială profimediaimages.ro, destinată producătorilor de conținut editorial, cu imagini din peste 170 de colecții și furnizori internaționali de imagini de paparazzi, red carpet, fashion, sport, lifestyle, cooking și multe altele, precum și shutterstock.com, care cuprinde abonamente, imagini creative premium, video sau audio, și se adresează pieței de advertising.

 

Consider că acest nou pas este unul firesc în parcursul meu profesional, dar mai ales o oportunitate de a valorifica toate cunoștințele dobândite în cei 20 de ani de experiență pe piața locală. Expertiza mea se va reflecta în strategia de business, dar și în felul în care voi aborda fiecare Client în parte.  Prioritatea mea este oferirea unor servicii specifice, menite să eficientizeze interacțiunea clienților cu produsele companiei, astfel încât să găsească în noi partenerul de care au nevoie. În acest sens, ne propunem să lansăm un dialog întregii comunități creative din România, pentru a identifica împreună necesitatile stringente cărora vrem să le răspundem pentru a aduce plus-valoare pieței locale. ”, a declarat Olga Abramescu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related