REEA, aplicația din România care duce Instagramul în offline

REEA, aplicația din România care duce Instagramul în offline

REEA – Simple. Smart. Art.

În timp ce pe Instagram au fost încărcate peste 20 de miliarde de poze, două antreprenoare din România își propun să aducă pozele din online în offline și să le transforme în tablouri memorabile, prin intermediul aplicației REEA. Ruxandra Moroșan și Andreea Gheorghe au cunoștințe în design și finance și au observat o oportunitate în obiceiurile utilizatorilor de Instagram. Dat fiind volumul imens de poze încărcate zilnic (peste 60 de milioane doar pe Instagram), utilizatorii ajung să uite de pozele dragi din timpul anului.

 

Cum funcționează?

Utilizatorii își aleg pozele preferate, le încarcă în aplicație, iar echipa REEA le imprimă, le înrămează și le expediază, timpul estimat pentru toate acestea fiind de doar 3 zile. Pentru cei care nu au cont de Instagram, pozele pot fi încărcare direct din telefon.

În acest moment, REEA oferă și posibilitatea de a alege un design predefinit de pe website.

Pentru a finaliza versiunea oficială a aplicației, cele două fondatoare au început miercuri o campanie de crowdfunding pe Startarium, cea mai complexă platformă pentru antreprenori la început de drum, având un target de 2.000 de EURO.

Trendul cadourilor sau a obiectelor de design personalizate este în creștere, dar știm cât de provocator poate fi să găsești un cadou original sau un tablou care chiar să te reprezinte. Am pornit de la această nevoie și de la faptul că majoritatea ne încărcăm cele mai frumoase fotografii pe Instagram, dar ajungem să le revedem prea rar. Așa a luat naștere REEA. Campania de pe Startarium ne va ajuta să lansăm aplicația, iar cei care ne susțin să ne atingem cu succes obiectivul își vor primi recompensele la timp pentru sărbătorile de iarnă”, spun Andreea și Ruxandra, cofondatoarele aplicației.

În momentul de față, cele două tinere lucrează la aplicația REEA alături de o echipă de dezvoltatori IT. Susținătorii campaniei pot alege din seria de recompense care include: printuri, felicitări și colaje cu pozele înrămate, prețul unei recompense începând de la 10 euro. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related