[Crafted Outfit] Mestesugarul, intotdeauna cu vopseaua la el. Sau "pe el", cum ar zice Radu Popa

[Crafted Outfit] Mestesugarul, intotdeauna cu vopseaua la el. Sau "pe el", cum ar zice Radu Popa

Radu Popa are un frate geaman care ar putea inscrie si el la prezenta competitie de design aflata in derulare pe IQads. Daca se hotareste la una sau mai multe variante de uniforma care respecta brieful (si nevoile consultantilor de vanzari din magazinele Leroy Merlin), mai are timp pana pe 2 decembrie. I-o spunem dinainte, sa fim prevazatori.

Si ar face bine sa nu se inspire din designul propus de Radu, decorat cu o dara grafica de "vopsea" care porneste de pe tricou, hanorac si geaca, fiind prelungita pe partea din spate a pantalonilor. In adevarat spirit mestesugaresc, spune el, elementul decorativ are rolul sa atraga privirile si atentia clientilor din magazin asupra tuturor fatetelor uniformei. 

Voua va spunem ca si perioada de vot e in derulare, nu numai cea de inscrieri. Aici gasiti toate lucrarile inscrise si aprobate pana acum. Iar pentru oricine e curios sa incerce pe cont propriu bricolajul vestimentar, lasam la indemana kitul de inscriere

 

De cand cu designul?

Ma numesc Radu, am 28 de ani, sunt din Bucuresti si am un frate geaman pe care poate il voi convinge sa se inscrie si el la acest concurs. Nu am studii in domeniul artei si nici nu lucrez in acest domeniu momentan. Insa dintotdeauna am desenat si desenez de fiecare data cand am timp liber; intr-o vreme, desenam impreuna cu fratele meu benzi desenate si, acum, din cand in cand dezvolt jocuri pentru mobil.

Despre competitie? Am intrat pe siteul Leroy Merlin in cautare de becuri economice. Am vazut reclama pentru competitie si m-a atras imediat. Nu am facut niciodata ceva in domeniul vestimentar si am decis sa incerc.

 

Abordarea briefului

Din cele spuse de consultantii de vanzari Leroy Merlin, mi-a atras atentia in special designul demodat.

Am facut mai multe schite pe hartie, iar cea cu integrarea grafica a catorva instruente DIY era de departe cea mai atragatoare. La inceput, dara de vopsea nu aparea pe spatele outfit-ului. Buzunarele din spate ale pantalonilor erau gandite ca doua cutii de vopsea, apoi m-a lovit inspiratia si a iesit produsul final.

Am adaugat buzunare atat pe pantaloni, cat si pe geaca de iarna, iar dara de vopsea trimite catre ideea de crafted fashion.

 

Te-ai incadra in categoria micilor mestesugari amatori?

Nu pot spune ca sunt un "mester", dar cateodata mai pun mana pe ciocan. Nu sunt un perfectionist, nu ma deranjeaza micile defecte, dimpotriva, consider ca detaliile sau urmele de uzura pot oferi un look final mai original. 

 

Catre jurati si catre public

Le transmit sa voteze cu spor lucrarile preferate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Sorin Andreescu
acum 5 ani
Nice!


Branded


Related