NES(U)PUSELE de Centenar – O poveste despre educatie alternativa si design

NES(U)PUSELE de Centenar – O poveste despre educatie alternativa si design

In cei 2 ani de PATTERN STUDIO am reusit sa strangem proiecte dragi si sa lucram alaturi de oameni care vor sa faca o diferenta. Acest lucru ne-a incantat si la NES(U)PUSELE.

Nesupusele este un proiect al De Basm – Asociatia Scriitorilor pentru Copii si Adolescenti, care propune o recuperare cultural-istorica a 100 de personalitati feminine (individuale sau colective) despre care tanara generatie nu are ocazia sa afle multe lucruri prin intermediul scolii sau institutiilor media.

Am creat intreg designul site-ului de la zero, folosindu-ne de unele elemente vizuale din cartea cu acelasi nume, mentinand o concordanta intre mediul offline si cel online.

Proiect de educatie alternativa are ca teme transversale: diversitatea culturala, dezvoltarea valorilor patriotismului si ale spiritului civic, respectul pentru istoria privata, cea de zi cu zi, nu doar pentru cea public a une tari. Este un proiect care pune in valoare elite, dar care, in acelasi timp, transforma biografii “obisnuite” in biografii demne de a fi povestite.

In prelungirea cartii si a atelierelor se vor discuta subiecte precum: Succesul, Performanta, Impactul, Celebritatea, Varsta si Istoria.

Atat prin design-ul minimal si coherent cat si prin dezvoltarea site-ului am vrut sa transmitem functionalitate - accesibilitatea la informatie si spectrele diferentiatoare - emotia subiliniata de ilustratiile unor super-fete.

In calatoria noastra de pana acum alaturi de Nesupusele am ajutat si cu on-page SEO, Google analytics - integrat cu Search Console si o parte interactiva – quiz-ul Ce Nesupusa esti?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related