Hai și tu să PARTY LIKE a YP la Best X-mas Party of the Best YP Chapter in the World

Hai și tu să PARTY LIKE a YP la Best X-mas Party of the Best YP Chapter in the World

IAA Young Professionals te invită la Best X-Mas Party, petrecerea de iarnă a asociației, vineri, 07 decembrie, la Qreator by IQOS, începând cu ora 19:00, în cinstea unui an cu super rezultate.

BEST X-MAS Party aduce laolaltă oamenii faini din industria marcomm-ului într-un cadru de poveste, ghidat de spiritul extraordinar al sărbătorilor de iarnă. Pe parcursul petrecerii, invitații nu doar că vor putea să afle ce ”mood” le este sortit, dar mai ales, vor fi provocați să și-l însușească ca atare. De la ”cel mai bun dansator” la ”cel mai bun prieten al berii”,  petrece și tu LIKE A Young Professional!

 

“Avem multe motive pentru a ne bucura în acest final de an. Primul dintre ele este faptul că am câștigat competiția globală "IAA Inspire Award" pentru Excelență. Distincția primită recunoaște IAA YP România ca cea mai activă și creativă filială YP din lume. Așa că, vă așteptăm vineri în număr cât mai mare pentru a petrece împreună. V-am pregătit cea mai bună muzică, multe surprize și multe premii.”, a declarat  Iulia Niculae – Cuciurean, Președinte IAA Young Professionals România.

 

Are you INTERESTED in sau are you GOING? 

BEST X-MAS Party este susținut de IQads și sponsorizat de Peroni, Coca-cola, THERME, Tartelicious și agenția Godmother, care asigură cea mai tare atmosferă, alături de surprize dulci și exotice.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related