Saracu' Gollum. Saraca Theresa

Saracu' Gollum. Saraca Theresa

Pentru locuitorii Marii Britanii, Brexitul continua sa oscileze intre disperare si negociere in gol. Insa pentru altii, e prilej de distractie. Pentru ca, sa fim cinstiti, e amuzant sa vezi cum se zbat britanicii de atata vreme, desi toti si-au dat seama ca nu prea ar mai vrea sa se zbata. Dar poporul a vorbit. Iar vorba si votul le-a fost ”Leave”. Dintre astia, unii s-au mai sucit intre timp, dar e prea tarziu. Probabil.

Iar continutul pe tema Brexitului este vast si variat. De la bancuri la analize serioase. Iar din cand in cand, dam si peste cate un spoof din asta care e facut profesionist si ucigas.

 

In Lord of the Rings, Gollum este asa cum il stim - jumatate ok, jumatate nasparliu. Iar cei care au produs clipul de mai sus, Lucas & Minghella, i-au atribuit si Theresei May (Prim-Ministrul Marii Britanii) aceasta zbatere. Vocea apartine tot lui Andy Serkis, care l-a dat lumii cinefile pe Gollum. 

Intre timp (adica azi), Theresa May ne arata ca are probleme cu iesirea din propria masina, deci nu e de mirare ca se chinuie cu Uniunea Europeana.

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related