Cursuri Creative lansează oferta de Crăciun pentru traininguri

Cursuri Creative lansează oferta de Crăciun pentru traininguri

Agenția Cursuri Creative susține, prin oferirea unui curs cadou, persoanele care își propun pentru anul 2019 să își îmbogățească cunoștințele și să-și perfecționeze abilitățile printr-un program de training din oferta de Crăciun. Cadourile oferite de agenție sunt valabile în perioada 11 – 31 decembrie 2018 și sunt formate din cele mai căutate cursuri.

Oferta de Crăciun cuprinde 4 pachete:

Pachetul “Organizare de evenimente” conține două cursuri de aranjamente florale susținute de trainerii Floridelux.ro și cadou cursul de Planificarea și organizarea evenimentelor.

Cursurile de Decorator floral - hobby și arta și Florist junior se desfășoară în atelierul celei mai mari florării online din România și oferă o experiență unică pentru cursanții care doresc să înceapă o afacere în domeniu sau vor să își ducă pasiunea la următorul nivel.

Pachetul de training “Social media optimization” cuprinde trei cursuri în domeniul comunicării digitale: Marketing digital, Inițiere în copywriting și Social media optimization. Participanții vor avea acces la 48 de ore de curs în care cei trei traineri le vor împărtăși din experiența lor în domeniul comunicării digitale. 

Pachetul care cuprinde cadoul “Strategii practice de PR” este format din trei cursuri în domeniul comunicării digitale: Planificarea și organizarea evenimentelor, Etichetă și protocol în afaceri și Strategii practice de PR. Peste 48 de ore de curs în care trainerii vor împărtăși cursanților cunoștințele dobândite în medii competitive de business.

Cel de al patrulea pachet “Curs de copywriting” conține trei cursuri care îi ajută pe participanți să comunice vizual în social media și să transmită mesaje adaptate mediului online. Pachetul este format din: Social Media Optimization, Inițiere în Photoshop și Inițiere în content și copywriting.

Înscrierile la programele de training prin pachete cadou încep în 11 decembrie și sunt deschise până pe 31 decembrie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related