LillaPois - Frumusețea nu este un lux, design și dezvoltare website

LillaPois - Frumusețea nu este un lux, design și dezvoltare website

În ultimii doi ani, în cadrul Pattern Studio am învățat tot mai mult să fim flexibili și să ne punem FUNKREATIVITATEA™  la muncă, ieșind din zona de confort alături de proiectele la care am lucrat.

In noiembrie am început colaborarea cu Auchan Retail România și am dezvoltat pentru aceștia un website pornind de la nevoia clientului - un design fresh, modern și catchy, care să ofere utilizatorilor o experientă placută în explorarea noului univers LillaPois.

LillaPois este un concept inovator de magazin specializat în produse de machiaj, parfumerie, îngrijire personală și îngrijirea casei. Oferta este gândită pentru a răspunde cerințelor femeilor moderne, active, interesate de imaginea proprie, la curent cu noutățile, conectate la tehnologie, preocupate de sănătate și starea de bine, dornice să descopere. 

Proiectul a luat naștere în Italia, în 2014, iar în prezent există o rețea de 65 de magazine. Succesul de care s-a bucurat acest proiect a condus la extinderea lui în Rusia și acum în Romania.

Dezvoltând acest concept și în tară, Auchan demonstrează atenția pe care o acordă nevoilor clienților săi, tendințelor de consum în contextul preocupării sale permanente de a oferi o experiență deosebită la cumpărături.

Pattern Studio a venit în ajutorul acestor nevoi prin crearea designului și dezvoltarea site-ului LillaPois.

Ne-am ocupat și de SEO on-page, am integrat Google Analytics cu Search Console.

Site-ul este dinamic și se foloseste de microanimații pentru a aduce în fața utilizatorului subiectele principale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related