Centrade | Cheil închide 2018 cu un nou proiect de portofoliu – relansarea celui mai nou concept Samsung Experience Store, primul din Sud-Estul Europei

Centrade | Cheil închide 2018 cu un nou proiect de portofoliu – relansarea celui mai nou concept Samsung Experience Store, primul din Sud-Estul Europei

Centrade | Cheil închide 2018 cu un nou proiect de portofoliu – relansarea celui mai nou concept Samsung Experience Store, primul din Sud-Estul Europei  

Agenția de publicitate Centrade | Cheil a coordonat proiectul de relansare al Samsung Experience Store deschis astăzi în Băneasa Shopping City – primul flagship store din România, gândit să ofere o experienţă unică, în linie cu viziunea agenției de a redefini modul în care oamenii se conectează la branduri.

 

„A fost un proiect intens, de demolare, renovare, producție și design pe care l-am implementat în 40 de zile, cu ajutorul unui număr de opt parteneri din trei țări, coordonați de echipa Centrade | Cheil Bucureşti”, spune Radu Băițoiu (Head of Retail Marketing în Centrade | Cheil).

„Am gândit un design inovativ, pe care l-am dezvoltat împreună cu Cheil HQ Seoul, pornind de la obiectivul clar de a oferi clienţilor experienţe cu adevărat inedite din sfera internet & mobile – de la muzică și fotografie la realitate virtuală 4D. La fel de importantă a fost și componenta de utilitate imediată, respectiv designul spațiului care va facilita serviciul lansat de Samsung - Service într-o oră pentru terminalele mobile. Acest magazin amplifică experiențele pe care Samsung le oferă deja în zona dedicată la intrarea în Băneasa Shopping City”.

 

Suprafața de 120 de mp expune telefoane mobile, wearables şi accesorii, într-un mix de comunicare digitală pe opt ecrane cu diagonale cuprinse între 43” și 85” și un LED wall. Cele mai noi telefoane, accesorii şi tehnologii Samsung vor fi disponibile pentru experienţă şi achiziţie în acest magazin.

 

„Ne bucurăm că primul magazin Samsung pe noul concept din România poartă amprenta Centrade | Cheil”, spune Mona Opran (COO Centrade | Cheil).

„Am adus în proiect cei peste șase ani de experienţă ca Retail Marketing Agency of Record pentru Samsung, precum şi competențele noastre digitale și analiză de date. Pentru Centrade | Cheil, tehnologia nu este (doar) un sector de activitate, ci o experiență în sine. Această convingere stă la baza tuturor proiectelor pe care ni le asumăm – pe de o parte design, producție și set-up de magazine, iar pe de altă parte soluții de interacțiuni cu consumatorii on-line / off line, bazate pe analiză de date și tehnologie. Serviciile de Retail Marketing în Cheil au mers un pas mai departe, către ceea ce noi numim DDRM (Data-Driven Retail-Marketing), oferind astfel clienților noștri soluții în care datele, tehnologia și creativitatea se potențează și optimizează interacțiunea oamenilor cu brandurile”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related