În căutarea creatorilor de teatru

În căutarea creatorilor de teatru

Colegul Codruț a mers la teatru, în ultimele luni și s-a întors de acolo cu poveștile creatorilor de povești: cum a evoluat teatrul independent în România, care este publicul acestor spectacole, ce teme ajung pe scena lor. Noni Surugiu-Cândea, managerul Point Hub, povestea atunci despre aventurile lor în încercarea de a educa si sprijini publicul sa se apropie mai mult de arta care uneori ia forme usor incomode.

Acum, ei au lansat un concurs pentru cei care simt că au ceva de spus despre lumea în care trăiesc și își pot transforma ideile într-o poveste pentru ceilalți. 

Simți că ai de oferit mai mult decât idei, experiențe la prima mână? Ai o idee de spectacol de teatru pe care o tot explici… cui nu trebuie? 

Este ediția a doua Boiling Point, iar înscrierile sunt așteptate până pe 10 martie. În urma primei ediții, cea din 2018, propunerile câștigătoare au fost: “Vara în care mama a avut ochii verzi” și “My Arm”.

Criteriile după care se ghidează cei de la POINT sunt autenticitate, intensitatea efectului asupra publicului, coerență, multitudinea conexiunilor pe care le generează, atât în mintea spectatorilor, cât și între spectatori și artiști. (Mai multe detalii, aici)

Proiectele vor fi evaluate de conducerea POINT și de un juriu de specialitate format din Cristina Modreanu (critic de teatru) și Florentina Bratfanof (director casting). 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related