Articolul Elei Crăciun “Mămici, nu mai duceți copilul la mall” devine viral în comunitățile de părinți

Articolul Elei Crăciun “Mămici, nu mai duceți copilul la mall” devine viral în comunitățile de părinți

Articolul cu cele mai multe vizualizări din acest an al blogger-ului Ela Crăciun a avut ca subiect integrarea copiilor în comunități în sezonul gripei și mai ales, controversatul subiect al excursiilor la mall cu bebelușii. Materialul, intitulat “Mămici, nu mai duceți copilul la mall”, a avut un reach de peste 600.000 de persoane pe pagina oficială de Facebook a Elei și 36.500 de click-uri în site în primele trei zile de la publicare. Peste 1100 de persoane au dat share articolului și alte sute de persoane au comentat subiectul pe Facebook și în blog.

Proaspăta mămică a cerut părerea unui medic pediatru care a argumentat concluzia articolului. Potrivit dr Irina Antonescu, pediatru în cadrul Regina Maria, spațiile închise din mall-uri, în special locurile de joacă, sunt sursele cele mai frecvente pentru răspândirea virusului gripal. Bebelușii, care au un sistem imunitar în formare, sunt printre cei mai expuși pericolului de a contracta un virus gripal.

 

“Meseria de blogger este, pentru mine, o continuare a celei de jurnalist. De aceea, nu pot face abstracție de la subiectele importante pentru comunitatea mea și nu pot să nu exprim o părere personală pe un subiect atât de important. Am apelat la specialiști și am urmărit informarea corectă a părinților, așa cum se întâmplă în toate materialele mele. Încrederea este un lucru pe care l-am construit în timp împreună cu cei care mă urmăresc, iar autenticitatea informațiilor stă la baza acestei relații”, spune Ela Crăciun.

 

 

Blogger-ul a dezvoltat de-a lungul timpului mai multe campanii de informare pentru părinți bazate pe păreri ale medicilor și specialiștilor. În urmă cu un an, Ela a lansat un ebook despre răceală și gripă, care conține peste 15 pagini de informații furnizate de medici despre cum să previi sau să tratezi răceala și gripa la copii.

Pe parcursul celei de-a treia sarcini, bloggerul s-a implicat în susținerea demersurilor de informare pentru viitoarele mame printr-o rubrică video, publicată pe canalul său de Youtube, intitulată “Jurnal de sarcină”. Pe parcursul a mai multe episode, Ela a discutat cu medici despre etapele sarcinii și a obținut răspunsuri la cele mai frecvente întrebări primite, pe blog, de la cititorii săi. Subiectul a fost transpus și în rubrica cu același nume în colaborare cu radio Itsy Bitsy. După naștere, rubrica a continuat sub titlul “Jurnal de bebe” și include sfaturi utile pentru mamele de bebeluși.

Campaniile de informare ale Elei Crăciun sunt realizate în colaborare cu agenția Creative Communication.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related