[Dupa 10 ani] Raluca Zamfir: Eului meu de acum 10 ani i-as spune sa se mai relaxeze

[Dupa 10 ani] Raluca Zamfir: Eului meu de acum 10 ani i-as spune sa se mai relaxeze

Cea mai importanta schimbare profestionala prin care a trecut Raluca Zamfir, Managing Partner RANEvents PR Agency, a fost sa isi reconfigureze traseul: de la angajatul loial, muncitor si bataios al unei multinationale, la pornirea unui business de la zero.

Voiam o schimbare si incercam sa ma lamuresc in ce directie sa pornesc. Si realizam ca o data ce plecam din companie era foarte posibil sa mi se inchida multe usi. Ultimul deceniu mi-a confirmat ceea ce simteam, iar acum sunt exact unde imi doream sa fiu.

Desi la cum arata peisajul general in tara noastra, ar trebui sa fie pesimista, Raluca e optimista. Crede ca oamenii cu care lucreaza in fiecare zi, responsabili, bine pregatiti si profesionisti, vor avea un cuvant major de zis in tara asta. Cultivam si noi optimismul cautand lucrurile bune din prezent si din ultimul deceniu de marcom romanesc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related