Dacă ar fi după oamenii de la Kubis, 8 martie trebuie să fie infinit

Dacă ar fi după oamenii de la Kubis, 8 martie trebuie să fie infinit

Dacă 8 martie e o zi în care sărbătorești și afișezi inspirația, atunci e clar că nu ar trebui să dureze doar o zi. Ar trebui să fie și pe 9, ar trebui să fie și pe 10… și toată luna martie. Ar trebui să fie un Martie Infinit.

Dacă intrați pe Infinite March, o să vedeți acolo o listă de 8 femei și dilema supremă: cu care dintre ele v-ați schimba, măcar pentru ziua de azi, poza de profil de pe Facebook. Cine vă inspiră? Cine vi se pare că a schimbat o mentalitate, că a scris istorie? Până la urmă, întrebarea supremă e: cine vreți să fiți, măcar pentru o zi?

Ce vor oamenii de la Kubis de fapt să se întâmple cu acest #InfiniteMarch e să arate un altfel de 8 martie.
Unul în care nu urăm doar “primăvară frumoasă” și dăm flori, ci unul în care facem ceva pentru noi, în primul rând.
O zi în care să ne luam inspirație și avânt de la niște femei.

Provocarea adevărată e să nu ne identificăm cu o femeie doar dacă suntem femei. Ci să ne identificăm cu forța și inspirația unor femei, oricine am fi. Așa că, domnilor, #InfiniteMarch e și pentru bărbați!
Au demonstrat-o deja băieții din Kubis care și-au ales personajul inspirațional din lista celor 8 femei.

Ah, și pregătiți-vă pentru ceva surprize în lista celor 8!

La mulți ani de 8 martie!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

Kubis is an integrated communication agency, digitally led, performance driven. Half geek, half creative. We produce content into the right consumer context. A context shaped more and more by technology which... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated