Dacă ar fi după oamenii de la Kubis, 8 martie trebuie să fie infinit

Dacă ar fi după oamenii de la Kubis, 8 martie trebuie să fie infinit

Dacă 8 martie e o zi în care sărbătorești și afișezi inspirația, atunci e clar că nu ar trebui să dureze doar o zi. Ar trebui să fie și pe 9, ar trebui să fie și pe 10… și toată luna martie. Ar trebui să fie un Martie Infinit.

Dacă intrați pe Infinite March, o să vedeți acolo o listă de 8 femei și dilema supremă: cu care dintre ele v-ați schimba, măcar pentru ziua de azi, poza de profil de pe Facebook. Cine vă inspiră? Cine vi se pare că a schimbat o mentalitate, că a scris istorie? Până la urmă, întrebarea supremă e: cine vreți să fiți, măcar pentru o zi?

Ce vor oamenii de la Kubis de fapt să se întâmple cu acest #InfiniteMarch e să arate un altfel de 8 martie.
Unul în care nu urăm doar “primăvară frumoasă” și dăm flori, ci unul în care facem ceva pentru noi, în primul rând.
O zi în care să ne luam inspirație și avânt de la niște femei.

Provocarea adevărată e să nu ne identificăm cu o femeie doar dacă suntem femei. Ci să ne identificăm cu forța și inspirația unor femei, oricine am fi. Așa că, domnilor, #InfiniteMarch e și pentru bărbați!
Au demonstrat-o deja băieții din Kubis care și-au ales personajul inspirațional din lista celor 8 femei.

Ah, și pregătiți-vă pentru ceva surprize în lista celor 8!

La mulți ani de 8 martie!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related