Vlad Tăușance și marketingul cultural: Ești aici să conectezi oameni, nu să dai verdicte, nici să snobezi

Vlad Tăușance și marketingul cultural: Ești aici să conectezi oameni, nu să dai verdicte, nici să snobezi

Cultura nu poate fi redusă la un produs, spune Vlad Tăușance. Eventual este o piață publică, adaugă el, în egală măsură Obor și Agora. Este o comunitate. 

Trebuie să dăm înapoi colegilor de țară ceea ce a acaparat, cenzurat și politizat în egală măsură comunismul și capitalismul de cumetrie. Fiind vorba despre un bun public, acest proces nu ar trebui să facă rău nimănui. 

Vlad este coordonator și consultant al conferinței Linked Culture 2019, care va avea loc între 21 și 22 martie la Timișoara și unde se va vorbi chiar despre acest bun public și felul în care este restituit el. Vor discuta despre asta Erwin Kessler (directorul Muzeului de Artă Recentă (MARe) din București), Marius Chivu (Scriitor / Cronicar literar / Traducător), Luiza Vasiliu (Jurnalist / coordonator Scena9), Cristi Radu (director executiv Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu), Guido Janssens și Laura Coroianu (Managing Partner – Emagic / Director Awake Festival). 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneRelated