IAA Young Professionals organizează prima Seară YP dedicată Antreprenoriatului feminin

IAA Young Professionals organizează prima Seară YP dedicată Antreprenoriatului feminin

IAA Young Professionals, asociația tinerilor profesioniști din industria de marketing și comunicare din România, organizează prima Seară YP dedicată antreprenoriatului feminin, intitulată “Her Business Story”. Studenți și specialiști din marketing, publicitate și comunicare se vor reuni la sediul IAA, marţi, 19 martie, începând cu ora 18:30, pentru discuta despre implicarea și dezvoltarea inițiativelor feminine în afaceri care au condus la poveşti de succes.

Speakerii evenimentului sunt: Dana Bulat, General Manager Agentia United Media Services, Dana Nae Popa - Owner & Managing Director Pastel, Loredana Niculae, Owner & CEO NNC Services și Xenia Muntean - Co-founder & CEO Planable.

Printre subiectele de discutie de la Seara YP: Her Business Story vom întâlni: determinarea şi motivaţia în a alege drumul antreprenoriatului, parcursul profesional în antreprenoriatul fenimin, oportunităţile din carieră, dar şi provocările întâmpinate.

 

„În luna dedicată femeii, dorim să aducem în lumină doamnele care ne-au impresionat prin tăria şi profesionalismul de care au dat şi dau dovadă pe tot parcursul carierei lor.  Vă asteptam cu drag să aflaţi poveştile antreprenoarelor de succes ale industriei marcomm din România”, declară Iulia Niculae - Cuciurean (Președinte IAA Young Professionals România).

 

Înscrierile se fac gratuit, completând un formular. Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor.

Evenimentul este organizat cu sprijinul media IQads și al sponsorilor Editura Publica și Coca-Cola.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related