Festivalul Bucharest Tech Week aduce inovațiile tehnologice în atenția românilor pentru al patrulea an consecutiv

Festivalul Bucharest Tech Week aduce inovațiile tehnologice în atenția românilor pentru al patrulea an consecutiv

București devine, timp de o săptămână, capitala tehnologiilor inovatoare și a soluțiilor high-end ce vor fi prezentate în cadrul festivalului Bucharest Tech Week. Cea de-a patra ediție a festivalului are loc în perioada 20 – 26 mai 2019, în două locații principale ultracentrale, Radisson Blu Hotel și Piața Universității, și conectează profesioniști și pasionați cu cele mai recente inovații tehnologice. În fiecare an, zeci de organizații preocupate de digitalizarea mediului de business se alătură festivalului creând astfel cea mai mare rețea de evenimente partenere desfășurate simultan în tot Bucureștiul. 

Bucharest Tech Week este cel mai mare festival de tehnologie din România care aduce împreună dezvoltatori, profesioniști și pasionați de soluții și gadgeturi inovatoare într-o comunitate din ce în ce mai conectată, unde vor avea ocazia să testeze, să afle cele mai importante trenduri și informații de la specialiști internaționali și chiar să își achiziționeze pe loc produsele care le fac viața mai ușoară și îi conectează la viitor. Cu zeci de expozanți și speakeri internaționali și mii de vizitatori în fiecare an, evenimentul este și o importantă sursă de networking atât între branduri și consumatorii acestora, cât și pentru facilitarea colaborărilor de business la cel mai înalt nivel.

Bucharest Tech Week 2019 aduce pe scena de business din România experți internaționali de top, cu o puternică amprentă în tehnologizarea celor mai importante domenii de activitate, precum:

  • Frank M. Salzgeber – Head of Innovation în cadrul Agenției Spațiale Europene (ESA – European Space Agency);
  • Amina Zamani – expert internațional de referință specializat în recrutarea candidaților de top pentru companii mari, care în 2018 a lansat cea mai mare campanie media de diversitate și incluziune din istoria platformei LinkedIn, fiind apreciată cu titlul de Top Relationship Manager al Anului;
  • Anna Maj – lider în soluții FinTech și promotor al inovației în ecosistemele de plată europene, cu o experiență de peste 19 ani în banking, ce a gestionat implementarea primului ”portofel digital” și al primei platforme de plăți mobile din regiunea CEEMEA.
  • Dr Heinz M. Kabutz – autorul ”The Java Specialists’ Newsletter”, o publicație ce se bucură de un success răsunător în rândul a zeci de mii de experți Java din peste 145 de țări și autor al cărții ”Dynamic Proxies” (în limba germană), devenit bestseller pe Amazon.de;
  • Dmitry Soshnikov – Senior Technical Evangelist la Microsoft și profesor universitar în cadrul Institutului de Fizică și Tehnologie din Moscova, promovează în rândul tinerilor pasionați tehnologii precum Inteligența Artificială (AI) și Internet of Things (IoT) ;

Ca în fiecare an, Festivalul Bucharest Technology Week 2019 mixează trei componente esențiale care s-au bucurat, de-a lungul timpului, de aprecierea pasionaților de tehnologie:

  1. Cinci Summituri Premium de Business, locul de întâlnire pentru numeroși profesioniști ce doresc să se conecteze cu cele mai noi trenduri și inovații din mediul de afaceri local și internațional.

Acestea vor avea loc la Radisson Blu Hotel, în perioada 21-24 mai. Conferințele din cadrul Bucharest Tech Week 2019 sunt structurate astfel:

  • Innovation Summit, unde speakeri cu expertiză internațională vor împărtăși din experiența lor în utilizarea instrumentelor inovatoare și strategii pentru a accelera procesul de inovare în business și a crea o cultură a schimbării spre un viitor mai conectat și mai orientat spre nevoile clienților;
  • HR Masters Summit se bazează pe nevoile și provocările profesioniștilor din resurse umane și dezvoltare organizațională, abordând subiecte precum: diversitate și incluziune, stilul de lucru Agile în recrutare și motivare, dezvoltarea platformelor de e-learning și mai ales crearea unei culturi organizaționale adaptate inovației tech;
  • Fintech Summit reunește specialiști internaționali ce vor aborda cele mai ”hot” subiecte financiare ale momentului, precum: Open Banking (APIs), piețele de crypto-monede, RegTech, plățile mobile, sau tehnologiile Blockchain;
  • Java Summit, va îmbina sesiuni practice de live-coding si demo-uri, pe tematici precum: Lightweight Enterprise Java with MicroProfile sau Spring Data JPA;
  • .NET Summit, locul de întâlnire al pasionaților de dezvoltare de aplicații software, unde se vor aborda, într-o manieră practică, subiecte precum: utilizarea tehnologiei Blazor pentru dezvoltarea de aplicații web, AI și Machine Learning pe platformele .NET sau crearea de aplicații folosind algoritmii Angular;
  1. Expoziția de tehnologie (Tech Expo), programată în weekendul festivalului, 24-26 mai, este deschisă publicului doritor să testeze tehnologii high-end, fiind cea mai complexă expoziție tech din România. În cadrul Tech Expo vor fi prezentate peste 300 de produse și soluții tech, de la companii de renume pe piața locală și internațională. Accesul la expoziția din Piața Universității este gratuit pe baza înscrierii online, pe site-ul evenimentului. Înregistrarea la eveniment este valabilă și necesară doar pentru persoanele peste 18 ani, iar micii pasionați de gadgeturi vor avea acces însoțiți de un adult.
  1. Evenimentele partenere. Pe parcursul întregii săptămâni (20-26 mai), peste 65 de evenimente ce au ca subiect comun tehnologia vor fi organizate în diferite locații din București de către parteneri ai festivalului, pentru toate categoriile de public.

 

Accesul la oricare dintre cele 3 secțiuni ale Bucharest Tech Week se face prin înregistrarea online pe techweek.ro. Accesul la Tech Expo este gratuit, doar în baza înregistrării online. Până în 27 martie, profesioniștii interesați în a-și rezerva un loc la Business Summits pot beneficia de prețuri speciale în regim Early Bird. De asemenea, echipele de 3-5 membri pot beneficia de discounturi de 5% iar pentru echipele de peste 6 persoane discounturile pot urca și până la 10%.

 

Ajuns la cea de-a patra ediție, Bucharest Tech Week a devenit un eveniment de referință pe plan național în domeniul inovațiilor tehnologice. Cu fiecare an, ne dorim să aducem tehnologia tot mai aproape de oameni și să prezentăm informații noi și relevante, de la speakeri consacrați în domeniile lor. Avem în vedere, ca în fiecare an, toate categoriile de public, atât din mediul de business, cât și consumatori și tineri pasionați de tehnologie, toți vor putea găsi tehnologii care să îi ajute să fie mai productivi, mai eficienți, mai activi. Bucharest Tech Week prezintă nu doar tehnologia inovatoare creată pe plan național, ci oferă o platformă globală de dezbatere a trendurilor și subiectelor de interes cu care se confruntă mediul de business în transformarea digitală, precum și consumatorii și pasionații în adoptarea noilor tehnologii.”, a declarat Cătălina Dobre, project manager Bucharest Tech Week.

 

Partenerii summiturilor de business din cadrul Bucharest Tech Week 2019 sunt:

IQOS - INNOVATION SUMMIT PARTNER
METRO SYSTEMS - JAVA SUMMIT PARTNER
UiPath - .NET SUMMIT PARTNER

Sponsorii Bucharest Tech Week 2019 sunt:

AirMotion, Michelin, Electromagnetica, Luxoft, pAIdAnalytix, Wolf Theiss.

Bright Agency - Digital Partner

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related