Cel mai avansat robot social din lume va fi prezent la Bucharest Tech Week 2019

Cel mai avansat robot social din lume va fi prezent la Bucharest Tech Week 2019

Cea de-a patra ediție a Bucharest Tech Week aduce în atenția profesioniștilor din mediul de business cele mai noi tendințe în tehnologie, împărtășite de peste 30 de experți internaționali. Una dintre vedetele ediției va fi Furhat, un robot înzestrat cu inteligență artificială, cu abilități sociale, și capacitatea de a interacționa cu oamenii într-un mod empatic: vorbind, ascultând, exprimând emoții și menținând contactul vizual. Creat de laboratoarele Furhat Robotics, acest invitat special de la Bucharest Tech Week 2019 are aplicabilitate multiplă: poate fi trainer pentru angajați sau poate întâmpina turiștii în puncte de tranzit (aeroporturi, gări, hoteluri) prin oferirea de informații precise și orientare în urmărirea traseului dorit.

 

În 21 și 22 mai, la Bucharest Tech Week, Furhat va interacționa cu participanții de la primele două conferințe de business din săptămâna tehnologiei de la Radisson Blu Hotel:

  • La Innovation Summit, în 21 mai, se va dezbate viitorul roboților sociali și cum platforma Furhat Robotics redefinește raportarea oamenilor la tehnologie.
  • La HR Masters Summit, în 22 mai, subiectul de discuție este recrutarea obiectivă(Unbiased Recruitment), Furhat Robotics dezvoltând un robot care reușește să rămână imparțial în situațiile de interviu cu persoane din culturi diferite decât cea a angajatorului.

Suntem încântați să ne alăturăm Bucharest Tech Week 2019. Un festival de tehnologie atât de amplu și divers este locul în care Furhat se integrează perfect, alături de profesioniști pasionați de tehnologie. Furhat este dovada că roboții sociali sunt nu doar o proiecție pentru viitor, ci sunt deja o realitate concretă din ce în ce mai răspândită, perfecționându-și constant tehnologiile, ajungând astfel să fie folosiți în domenii de activitate din ce în ce mai diverse. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim viziunea cu pasionații de tehnologii inovatoare prezenți la festival. Ne vedem acolo!” ne-a împărtășit Varun Atrey, Directorul de Marketing al Furhat Robotics Labs din Stockholm.

  

Între 21 și 24 mai, la Radisson Blu Hotel, sunt așteptați experți internaționali și locali din diverse domenii de activitate, precum: Inovație, HR, FinTech, Java și .NET.

Pe scena celor cinci summituri de business organizate în cadrul Bucharest Tech Week vor urca peste 30 de speakeri internaționali de renume, experți în domeniile lor de activitate, precum:

  • Frank M. Salzgeber – ESA, Cliff Redeker –Google, Lea Sandell – LEGO Group, Dmitri Pivovarov – Bolt, Rakhi Rajani – McKinsey&Co (Innovation Summit) ;
  • Amina Zamani – LinkedIn, Burak Bakkaloglu – Ericsson, Johan Sellgren – Spotify, Andrew Mellen – Productivity Expert, Dr. Nick van Dam – IE University (HR Masters Summit);
  • Anna Maj – PwC, Dharmesh Mistry – Temenos, Eddy Travia – Consilium, Andy Bryant – bitFlyer, Dan Morgan – Ripple, Che Sidanius – Refinitiv, Martin Koderisch – Edgar, Dunn&Co (Fintech Summit);
  • Reza Rahman – Microsoft, Dr. Heinz M. Kabutz – JavaSpecialists.EU, Jens Schauder – Pivotal, Roberto Cortez – Java Champion, Mert Çalışkan – Opsgenie Champion (Java Summit);
  • Dmitry Soshnikov – Microsoft, Gunnar Peipman – Microsoft MVP, Roberto Freato – Microsoft MVP (.NET Summit);

 

Sunt încântată să iau parte la Bucharest Tech Week 2019. Apreciez aspectele interdisciplinare ale evenimentului la care participă numeroși experți și lideri de opinie. Combinația dintre Business Summits (e.g. FinTech, Innovation, HR), Tech Expo și multitudinea de evenimente partenere face din Bucharest Tech Week un eveniment pluridimensional, bogat în conținut și complex. Aștept cu interes să schimb opinii cu alți reprezentanți din industria tehnologiilor inovatoare care se vor reuni în București în luna mai. Dincolo de perspectiva FinTech, descopăr cu încântare că și tematicile de HR ocupă o dimensiune importantă pe agenda summiturilor de business, ținând cont de provocările actuale ale recrutării și retenției angajaților talentați în sectoarele tehnologice.”a declarat Anna Maj, FinTech & Payments Leader la PwC și Speaker în cadrul FinTech Summit.

 

La conferințele de business ce vor avea loc în cadrul Bucharest Tech Week, profesioniștii interesați de inovații tehnologice vor afla tendințe globale pe teme precum: aplicabilitatea tehnologiei spațiale ca un catalizator al inovației în business, utilizarea instrumentelor LinkedIn în implementarea cu succes a diverselor inițiative privind diversitatea ș incluziunea în echipe, expansiunea fenomenului Open Banking (APIs), aplicații Java EE în Azure sau Robotic Process Automation (RPA).

 

Partenerii summiturilor de business din cadrul Bucharest Tech Week 2019 sunt:

IQOS - INNOVATION SUMMIT PARTNER
METRO SYSTEMS - JAVA SUMMIT PARTNER
UiPath - .NET SUMMIT PARTNER

Sponsorii Bucharest Tech Week 2019 sunt:

Microsoft, Engie, AirMotion, Moldova IT Park, Michelin, Electromagnetica, Luxoft, mirro, pAIdAnalytix, Auka, Endava, eSolutions, ApPello, 2checkout, bitMahavi, Fitbit, Wolf Theiss, Trencadis

L’OR - Networking & Coffee Partner
Bright Agency - Digital Partner
VIVA Telecom - Internet Partner

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related