[Convinge Romania] 4 propuneri de la Ionut Lungu, pe final de concurs. "Am incercat sa incit in mod civilizat la o luare de atitudine"

[Convinge Romania] 4 propuneri de la Ionut Lungu, pe final de concurs. "Am incercat sa incit in mod civilizat la o luare de atitudine"

Inca nu vezi barbi verzi pe strada in fiecare zi, dar niciodata sa nu spui niciodata. "Barba Verde" este numele uneia dintre propunerile inscrise de Ionut Alexandru Lungu, freelance graphic designer & art director, in competitia "Convinge Romania ca Fiecare Vot Conteaza!", de care a aflat cu 3 zile inainte de deadline.  S-a pus pe treaba, a citit, s-a documentat, si a ajuns la 4 directii pe care le-a transpus in idei si vizualuri.

Printre ele, gasim o trimitere la trecutul Romaniei, prin reprezentarea grafica a cuplului Ceausescu in stilul stencilurilor urbane; o campanie care intreaba "Tu ii lasi pe altii sa decida ce-i mai bine pentru tine?" in contextul animalelor de companie imbracate, uneori, in outfituri deloc flatante; o executie in stilul Keep Calm and... (unde indemnul nu mai e despre calm); si sus-numita Barba Verde, unde exercitarea dreptului de vot e adusa in sfera inclinatiei tinerilor pentru tot ce e nou.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related