Votul studentilor conteaza la fel de mult ca-ntotdeauna. Poate mai mult

Votul studentilor conteaza la fel de mult ca-ntotdeauna. Poate mai mult

Ziua de 3 aprilie este dincolo de ziua de 31 martie, ceea inseamna ca nu mai puteti inscrie lucrari la "Convinge Romania ca Fiecare Vot Conteaza!", concursul pe care vi l-am tot pitchuit zilele astea. Nu-i nimic. In schimb, puteti vota. Si puteti citi interviurile cu participantii.

De exemplu, discutia cu Robert Major ne-a placut. Nu doar discutia, dar si faptul ca vrea sa convinga studentii sa voteze. Asa ca am hotarat ca, dincolo, de cele trei propuneri din concursul nostru, sa aducem vorba si de proiectelul sau sepaparat, pe aceeasi tema: votul.

Vot student este ”o comunitate care încearcă să atragă atenția asupra importanței votului în rândurile tinerilor”. Simplu. 

 

Daca vreti sa contribuiti la initiativa lui Robert & friends, aveti doua optiuni: fie clickuiti si shareuiti pagina si munca lor, fie printati afisele la care s-a muncit. Pentru asta, intrati aici pentru download.

Hai ca se poate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related