Expoziția Baugasm Solo Show - parte din Visual Playground 2019, la Qreator

Expoziția Baugasm Solo Show - parte din Visual Playground 2019, la Qreator

În perioada 10-14 aprilie va avea loc expoziția Baugasm Solo Show, în cadrul festivalului de ilustrație și design Visual Playground. Găzduită de Qreator by IQOS, expoziția cuprinde lucrări din ultimii ani, printuri, proiecții și instalații video, oferind o perspectivă inedită despre artă în contextul noilor tehnologii.

Designer, conform artiștilor; artist, după părerea designerilor - Vasjen Kantro s-a remarcat în peisajul internațional prin compozițiile sale abstracte, în care îmbină dragostea pentru culoare, artă digitală, design și tipografie. Artistul albanez și-a început cariera ca designer de coperte de album pentru muzică electronică și a lucrat apoi pentru clienții prestigioși precum Adobe, Coca-Cola și Converse. Însă proiectul care i-a adus renumele internațional este, cu siguranță, Baugasm, în cadrul căruia Vasjen și-a propus să realizeze un poster pe zi, timp de 365 de zile. Trei ani mai târziu, proiectul continuă și impresionează constant prin originalitate, îndrăzneală și perseverență. Devenit viral pe rețelele de socializare, Baugasm s-a transformat într-un model de referință pentru designerii din toată lumea, iar creatorul său a susținut cursuri și conferințe TED în care detaliază procesul.

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 10-14 aprilie 2019 la Qreator și este un eveniment de neratat, atât pentru profesioniștii din domeniile creative cât și pentru publicul interesat de artă digitală experimentală.

 

Festivalul Visual Playground este organizat de Asociația Visual Playground.

 

Sponsori: Qreator by IQOS, HP, Biodeck, Europapier

Parteneri: Expirat, Mezanin, Nod Makerspace, Nexio, FCB Bucharest, Printoteca, VÂNĂ, Daisler Print House, Stabilo Romania, Pentel Romania, Diverta, Wacom for Creatives Romania, Ambasada Spaniei, Asociația Coolturală Nouă Ne Pasă

Parteneri media: TANĂNANA, Radio România Cultural, Decât o Revistă, IQads & SMARK, Dilema Veche, Historia, Vice România, Scena9, The Institute, Observator Cultural, SUB25, GLAMOUR Romania, Dissolved Magazine, Igloo, Şapte Seri, Designist.ro, Receptor, Novum World of Graphic Design, Lürzer's Archive

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related