100 de experți internaționali și locali, la cea de-a VI-a ediție Bucharest Tech Week

100 de experți internaționali și locali, la cea de-a VI-a ediție Bucharest Tech Week

În săptămâna 14-19 iunie, Bucureștiul se transformă în capitala internațională a tehnologiei. 

Cea de-a șasea ediție Bucharest Tech Week, aduce din nou în inima orașului cele mai noi gadget-uri și inovații din domeniul tech, dar și ultimele aplicații și soluții digitale ce contribuie la îmbunătățirea mediului de business, cât și a vieții personale.

„Ultimii doi ani au fost o piatră de încercare pentru noi toți, aducând schimbări de perspectivă atât în viața profesională cât și pe plan personal. Toate aceste schimbări au la bază trei dimensiuni importante: inovarea, digitalizarea și tehnologia, iar acestea, împreună, reprezintă o nouă schimbare de paradigmă. Ghidați de acest concept aducem din nou anul acesta, în format fizic, în inima capitalei, într-o locație mai mare, Piața Constituției, cel mai amplu festival dedicat tehnologiei, Bucharest Tech Week”, declară Alexandru Măxineanu, Managing Partner UNIVERSUM EXPO. 

Bucharest Tech Week reunește în 2022 peste 100 de speakeri și experți internaționali și locali în domeniul IT, 1200 de profesioniști din diverse domenii și verticale de business, peste 70 de companii ce își vor prezenta produsele și serviciile celor peste 25.000 de pasionați de tehnologie.

Partenerul principal al festivalului tehnologiei este Cognizant Softvision, unul dintre liderii mondiali în dezvoltarea de produse software și inginerie digitală integrată. Cognizant Softvision creează produse și soluții digitale de impact care conectează consumatorii și au impact direct în dezvoltarea afacerilor. 

Șase Business Summits, la Radisson Blu Hotel

Între 14 și 17 iunie vor avea loc la hotelul Radisson Blu șase Business Summits, conferințe orientate spre teme de actualitate, susținute de către lideri internaționali și locali, dedicate profesioniștilor: Innovation, Metaverse, Future Retail, HR Masters, Java și Software Architecture.

Printre speakerii internaționali ce vor își prezenta teoriile și vor împărăși din experiența lor, se numără:

  • Pierre-Yves Paslier și Rodrigo Garcia Gonzalez, fondatori Notpla speakeri la Innovation Summit și Future Retail Summit, pe 14, respective 15 iunie

Rodrigo Garcia Gonzalez și Pierre Paslier sunt fondatorii Notpla, un start-up care are misiunea „de a face ambalajele să dispară”. Primul lor produs, Ooho, înlocuiește ambalajele din plastic pentru lichide și este soluția perfectă pentru băuturi. Produsul este fabricat dintr-un material care combină algele marine și plantele. Ambalajele ”Ooho” sunt biodegradabile și comestibile și se degradează în maximum 6 săptămâni.

La Bucharest Tech Week vor prezenta conceputul lor de ambalaj comestibil.

  • Henrik Sharfe, CEO Foundation Autonomous, speaker la Innovation Summit, prezentat de Orange Business Services, pe 14 iunie

Profesor titular de Știința Informației la Universitatea Aalborg, Henrik este cunoscut în principal pentru proiectul Gemoinoid-DK: cel mai realist android din lume. Fiind pasionat de interacțiunea dintre tehnologia digitală, oameni și organizații, Henrik a dezvoltat de-a lungul timpului la dezvoltarea a numeroase proiecte spectaculoase, printre care proiectul Gemoinoid, autovehicule ce se conduc singure pe drumuri publice.

La Innovation Summit, Henrik va prezenta diferențele dintre oameni și roboți, făcând referire la proiectul său Gemoinoid-DK.

  • Gianmarco Brunetti, Head of Transformation and Product Offer la Jaguar Land Rover, speaker la Innovation Summit, pe 14 iunie

Cu o vechime de 12 ani în companie, Gianmarco este managerul departamentului de transformare comercială și ofertare a produsului la Jaguar Land Rover. La Bucharest Tech Week, Gianmarco va susține o sesiune despre impactul digitalizării asupra mașinii viitorului. 

  • Dimitar Kralev, VFX Producer la The Fabricant, speaker la Metaverse Summit, prezentat de certSIGN, pe 15 iunie

Dimitar este un cunoscut producător de modă în Metaverse. Activitatea sa la The Fabricant include realizarea de aplicații cu AR, optimizarea activelor 3D și organizarea de prezentări de modă în Decentraland. La Metaverse Summit, Dimitar va susține o sesiune practică, cu exemple concrete despre cum pot brandurile să interacționeze cu clienții lor, folosindu-se de lumea virtuală.

  • Lorenzo Cappannari, CEO of AnotheReality and Author

Autor al cărții Possible Futures și profesor la Istituto Marangoni și SDA Bocconi, Lorenzo este un cunoscut speaker internațional, foarte des întâlnit la conferințele TEDx. După o carieră de succes în managementul multinaționalelor, Lorenzo a fondat în anul 2015 AnotheReality, o companie formată din lumi virtuale, axată pe proiectarea și dezvoltarea tehnologiilor metaverse.

La Metaverse Summit, Lorenzo va prezenta teoria sa despre cum lumea Metaverse va influența considerabil în următorii ani atât viața personală cât și viitorul afacerilor. 

  • Marco Guastamacchia, Digital Advisor la Microsoft, speaker la Future Retail Summit, prezentat de RBC - Romanian Business Consult, pe 15 iunie

Marco Guastmacchia este Consilier Digital la Microsoft, fiind responsabil cu transformarea digitală a clienților de retail, modă și CPG. La Bucharest Tech Week el va prezenta un ghid practic despre cum poate fi folosit Metaverse-ul în domeniul retail-ului. 

  • Gabriele Metz, Global Head of Leadership Transformation la Ericsson, speaker la HR Masters Summit, prezentat de Undelucram.ro, pe 16 iunie

Gabriele este un cunoscut coach certificat în organizații și sisteme de relații, cu peste 25 de ani experiență în diverse industrii de HR din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. La Ericsson ea coordonează evoluția globală a culturii organizaționale, influențând astfel cei peste 100.000 de angajați din întreaga lume. Ghidându-se după principiul de a crea “locuri fericite unde oamenii își regăsesc vocea”, Gabriele va susține la HR Masters Summit o prezentare despre felul în care transformarea digitală este de fapt o transformare culturală, oferind sfaturi practice despre cum poate fi controlată această schimbare și despre cum poate fi măsurat impactul său.

  • Zinem Bendhiba, Senior Software Engineer la Red Hat, speaker la Java Summit, prezentat de EPAM Systems, pe 17 iunie

Zineb Bendhiba este inginer senior de software la Red Hat, committer și membru PMC al proiectului open-source Apache Camel, dar și membru al consiliului de administrație Duchess France, o mare comunitate Women In Tech din Franța. Zineb este un speaker foarte cunoscut în întreaga lume, participând la foarte multe evenimente Camel, Quarkus și Diversity & Inclusion. La Java Summit, Zineb va susține o sesiune despre integrarea sistemelor în era Quarkus, serverless și Kafka.

  • Wojtek Gawroński, Senior Developer Advocate (CEE) la Amazon Web Services (AWS), speaker la Software Architecture Summit, prezentat de Luxoft, pe 17 iunie

Speaker, lector și creator de conținut, Wojtek este Senior Developer Advocate la AWS, ocupându-se de Europa Centrală și de Est. La Software Architecture Summit din cadrul Bucharest Tech Week, Wojtek va susține o sesiune despre integrarea liniilor și a casetelor, cheia aplicațiilor moderne în cloud.

Participarea la Business Summits se face pe baza unui bilet ce poate fi achiziționat direct de pe techweek.ro/business-summits.

Business Summits vor putea fi vizitate în întregime și în mediul online, pe platforma MyConnector.

Organizatorul Bucharest Tech Week este UNIVERSUM Expo. 
Partenerii Bucharest Tech Week sunt:
Main Partner: Cognizant Softvision
Bucharest Tech Week inspired by: Bosch
Innovation Summit Partner: Orange Business Services
Future Retail Summit Partner: RBC - Romanian Business Consult
Metaverse Summit Partner: certSIGN
HR Masters Summit Partner: Undelucram.ro
JAVA Summit Partner: EPAM Systems
Software Architecture Summit Partner: Luxoft
Gaming Stage Partner: Dell Technologies 
Metaverse Networking Partner: ClusterPower
Development Networking Partner: Dell Technologies 
Sponsors: ENGIE Romania, SAMSUNG, CryptoDATA, Fitbit, HONOR, Bento, Radiocom, TotalSoft, Essensys, eSolutions, Microsoft, YAROOMS, ELO Digital, HTEC Group, HIPO, Full Speed Systems, E.ON. 
Experience Partner: IQOS
Coffee Partner: L’OR
Smart City Enabler: Asociația Română pentru Smart City
Internet Partner: Viva Telecom
VIP Shuttle Partner: BlackCab
Parteneri media: KISS FM, CARIERE, HR Manager, Zile și Nopți, Femeia, Agerpres, The Recursive, hotnews.ro, PRwave.ro, wall-street.ro, start-up.ro, Softlead, retail-fmcg.ro, Modern Buyer, inoras.ro, solutiipc.ro, marketingromania.ro, marketingfocus.ro, Phoenix Media, COCOR Media Channel, Blitz TV, CINEPLEXX.  

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu. 

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea de team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă dintr-o serie de evenimente online, organizate cu scopul informării și educării mediului de business autohton. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide. 

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul care transformă Bucureștiul în capitala internațională a tehnologiei și care reunește atât profesioniștii cât și pasionații de tehnologie și inovații. 

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking. 

Târgul Imobiliarium Universitate reunește pe parcursul celor 3 zile peste 50 de proiecte rezidențiale noi din București și împrejurimi.

MyConnector este o platformă flexibilă care permite organizarea de evenimente, conferințe și expoziții online, dar și interacțiunea live între participanți.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related