Sesiunea de Formare Profesională. Meet the Future You

Sesiunea de Formare Profesională. Meet the Future You

Programele de formare profesională care ne sunt puse în prezent la dispoziție se dovedesc instrumente eficiente de lucru, care ajută la fixarea informațiilor necesare, atunci când ne simțim pregătiți să ne orientăm spre anumite domenii de pe piața muncii, de la a scrie un CV și până la a ști cum să ne gestionăm timpul în cea mai productivă manieră.

Pornind de la aceste nevoi, ASLS organizează în perioada 15-17 aprilie, la Casa Universitarilor, a II-a ediție a „Sesiunii de formare profesională”, eveniment ce se axează pe dezvoltarea personală și profesională a fiecăruia, prin organizarea de traininguri menite să se axeze pe diverse aspecte care vor ajuta la o mai bună pregătire profesională.

Drumul spre o carieră de succes începe cu primii pași, pe care îi poți face alături de noi.

Dacă dorești să-ți lămurești curiozitățile în materie de inserție pe piața muncii, să te dezvolți personal și să devii cea mai bună versiune a ta, nu pierde ocazia de a primi un sprijin important în conturarea visurilor tale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related