[România pe YouTube] Jurnalismul, fotografia, influencerii și istoria surzilor

[România pe YouTube] Jurnalismul, fotografia, influencerii și istoria surzilor

 Nu, nu au legatura neaparat cele de mai sus, dar asa s-au potrivit in recolta noastra saptamanala de lucruri interesante aparute pe YouTube-ul romanesc si ne-a placut cum suna impreuna. Ca de obicei, s-au discutat aici lucruri serioase, mediu serioase si foarte putin serioase despre lumea in care traim si viata cu care ne confruntam si incercam sa ii dam de cap. De la cum supravietuieste jurnalismul in era Google-Facebook, exprimare libera si cum se fac bani din fotografie sau YouTube, la o oferta de job la Ministerul Educatiei si influenceri fara job. Avem si o istorie a surzilor, cum a ajuns Audi pe luna, ce e Macao si lucruri esentiale despre alaptare. 

  

#24 JURNALISM ÎN ERA GOOGLE-FACEBOOK | Claudiu Pândaru - Republica.ro si Ștefan Mako - Inclusiv.r

MAI PUTEM AVEA O PRESĂ ONLINE LIBERĂ ȘI NEFINANȚATĂ PENTRU A SERVI ALTOR INTERESE?
De fiecare dată când citiți un articol pentru care nu ați plătit un abonament, si la care strâmbați din nas, gândiți-vă la asta: din fiecare 100 de euro investiți azi în România de către brandurile care fac publicitate online, până la 80 de dolari – în cazul fericit! - pleacă spre Google, Facebook si platforme globale de advertising automatizat si 20 de dolari spre TOATE site-urile de conținut locale (inclusiv cele tabloide sau cu stiri lejere).
Mai putem spera la o presă online liberă si independentă, în aceste condiții?

 

#23 YOUTUBE vs TV si INDUSTRIA MUZICALĂ| Florin Pravai - GOOGLE si Dan Popi - CAT Music

Analizăm cât de amplu este fenomenul YouTube in România - unde Google raportează 10 milioane de conturi active pe YouTube - versus producătorii de conținut. Invitati: Florin Pravai, omul-cheie al YouTube pentru România si Dan Popi - fondator CAT Music, canal cu peste 5,6 milioane de abonati.

 

 

CUM FACI BANI DIN FOTOGRAFII - ALEX GÂLMEANU - #IGDLCC E015

 Astăzi am onoarea de a îl aduce în fața microfonului pe Alex Gâlmeanu, omul din spatele multor fotografii pe care le-ai văzut la companii mari, în campanii pe internet și chiar omul din spatele multor portrete ale celebrităților de la noi. Chiar el mi-a făcut una din fotografiile care îmi place cel mai mult.

 

 

Crina Coliban - Specialist/Consilier alăptare și diversificare copii

Crina Coliban a fost producător muzical, manager la un cinematograf, iar acum străbate ţara în lung şi-n lat ca să înveţe părinţii cum să-şi hrănească bebeluşii. Este femeia care îi face pe copii sa manace începand de la 0 luni și pana la 10 ani. Este consilier în alăptare și diversificare, specialist în copii mofturoși.

 

Istoria Surzilor

   

Doi Degeaba S05E19 : Ziua cu Vezica Plina

 Studenti idin camin au alaturi de Orlando si Inocentiu o traditie numita Ziua cu Vezica Plina in care Orlando trebuie sa bata recortdul de distanta la pipi in baia de pe palier.

 

 

Politia Muzicii: Chris Brown vs Ozuna, ANA BANICIU - Tu, inima

 

Despre exprimare libera, bani din YouTube si mutat din tara la GENERATIA LUI JOHN

 M-am simtit foarte bine la emisiunea lui John Cristea. E un tip foarte simpatic, volubil, cu mare experienta in domeniu si promoveaza o multime de tineri interesanti. Merita urmarit! Il gasiti pe Facebook si Instagram @generatialuijohn si vedeti emisiunea de luni pana vineri live pe Facebook si pe Prahova TV. Imi pare rau pentru 480p, dar asa am primit-o.

  

 

Ofertă job Ministerul Educației

 

Cum A Ajuns INTEL Puterea Dominanata CPU

 Poate ca si tu te-ai intrebat pana cum Cum A Ajuns INTEL Puterea Dominanata CPU, si eu o . sa incerc in cateva minute scurte sa discut despre procesul prin care intel a reusit sa ajunga Puterea Dominanata CPU si in aproape 90% din pc-urile din lume.

 

Ce Cauta AUDI Pe Luna ???

 In acest episod o sa discutam despre isotria companiei Audi, de la sfarit, la inceput, la mijloc, si apoi la sfarsit din nou.

 

 

Vreau Sa Stiu Cum de N-am Auzit Niciodata De Macao

 

DEDOSENE - Ep.5: Saptamana Altfel

DEDOSENE - Ep.5: Saptamana Altfel In acest episod Ghilgames, Aurel, si clasa lor pleaca in vizita la fabrica de bere! 

 

Spune NU Fumatului!!

 

  

Când îți vinzi prima mașină - MIRCEA BRAVO

 

Influenceri fara job cu BRomania și Pitici Gratis

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

SectiuneBranded


Related